Де працюють наші студенти?

22.07.2013
viktoriia
Робота може бути і захопленням
Робота може бути і захопленням
Сьогодні студентська молодь намагається бути фінансово незалежною, що є, безперечно, плюсом як для самих студентів, так і для їхніх батьків. Бо ж коли дитина не тільки добре вчиться, а ще й заробляє на себе, то, як кажуть, «ціни їй нема». Тим більше, для студента відкриті широкі можливості самореалізації. Я поцікавилася, де можуть працювати у літню пору студенти та на що витрачають зароблені кошти. 
Роман
Роман

Роман, студент філологічного факультету: «Влітку я працюю на студії звукозапису. Ми гастролюємо по області, забезпечуємо хорошу "роботу" апаратури під час концерту. Це навіть не робота – скоріш, хобі. Шкода, що лише на сезон, коли проводяться дискотеки просто неба. Гроші, котрі я отримую, витрачаю на себе та на кохану дівчину».

Інна
Інна

Інна, студентка інституту економіки та міжнародних відносин: «Офіційно не працевлаштована, проте допомагаю художниці розмальовувати на камінцях. Як виявилося, ця робота є не тільки прибутковою, але й цікавою. Зароблені гроші витратила на нову сукню».

Сергій
Сергій

Сергій, студент факультету інформаційні технології: «Я працюю в інтернеті вже 3 роки – заробіток не стабільний, але достатній як для студента, що проживає з батьками. Моя робота полягає у створенні та просуванні веб-ресурсів, сам я маю два сайти, один з яких дає можливість користувачам завантажувати програми та ірги на мобільні телефони. Частину грошей витрачаю на підтримку сайтів – оплата хостингу та домену. Решту витрачаю на себе: спортивне харчування, а також інші потреби. Не хочеться залежати від батьків, але іноді зароблених грошей буває недостатньо».

Маргарита
Маргарита
Маргарита, студентка факультету суспільних наук: «Працюю перекладачем на сайті Інтернет-магазину. Почала працювати з травня. Моє завдання – перекладати назви та характеристики товарів з англійської мови. Усе те, що я заробляю, витрачу на відпочинок».
Віталій
Віталій

Віталій, студент медичного факультету: «Моя робота не є сезонною. Працюю я медбратом у судинній хірургії. Оскільки у майбутньому планую стати судинним хірургом, для мене це є не тільки додатковий заробіток, але і хороша практика. Те, що я заробляю, допомагає мені бути незалежним від батьків».

А ти де працюєш?

Розмовляла Марія Чаварга,
студентка відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416