Відділення журналістики УжНУ презентувало свій сайт

24.11.2010
tetyana

112

18 листопада на відділенні журналістики панувало
справжнє свято! Найпершою причиною для цього стала презентація щойно
створеного силами кафедри сайту цього підрозділу філологічного
факультету. Представив його гостям викладач кафедри Василь Путрашик – один із авторів ресурсу.
Тож тепер маємо змогу дізнатися найважливішу інформацію про відділення журналістики, ознайомитися з факультетськими новинами, поспілкуватися й подискутувати на форумі, порозмірковувати про актуальні проблеми в електронному щоденнику, довідатися найпотрібніше щодо організації навчального процесу.

Гадаємо, що це новий крок до об’єднання студентів і викладачів для спільної роботи та спілкування. А крім того – виразний рух відділення журналістики до відкритості й контактування з іншими суб’єктами медіапростору.

Запрошений на захід проректор УжНУ Олександр Сливка, який традиційно підтримує ініціативи кафедри, у своєму виступі зауважив: «Мені дуже приємно, що відділення журналістики показує приклад того, яким повинен бути сайт. Він, безумовно, кращий в УжНУ. І не поступається іншим вітчизняним ресурсам цього спрямування. А багато в чому випереджає їх. Я в цьому пересвідчився».

На захід були запрошені також випускники відділення, які працюють у ЗМІ області й активно допомагають нинішнім студентам під час навчально-ознайомчої та виробничої практик. Інформацію про їх професійні досягнення теж можна знайти на сайті.

«Серед них є прекрасні публіцисти, чудові аналітики. Вони – наша гордість», – підкреслював ще один гість свята Дмитро Воробець, голова Закарпатської обласної організації Національної спілки журналістів України, характеризуючи фахівців, що здобули журналістську освіту в УжНУ.

До речі, цього року відділення журналістики матиме вже 10-й випуск. Усього ж упродовж періоду існування підрозділу випущено близько двохсот кваліфікованих спеціалістів.

Був на святі й сюрприз – саме цього дня уродини святкував декан філологічного факультету, завідувач кафедри журналістики, професор Юрій Михайлович Бідзіля. «Саме він віддав власну енергію, власні знання для становлення кафедри, зібрав довколо себе таких працьовитих людей, справжніх професіоналів», – наголосив у своєму виступі проректор О. Сливка.

Юрій Михайлович був щиро і приємно здивований: «Дякую за привітання! Зізнаюся, неочікуваний сюрприз. Надзвичайно приємно! Я теж вас усіх люблю. Якщо вбачаєте в мені того, хто вболіває за вас, то таким мене зробили мої колеги, мої студенти. Якби не ви, все було б не так». 

Ярослава Сливянчук,

координатор прес-клубу молодого журналіста «Медіаперспективи»










 

уж

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416