В прес-клубі молодого журналіста представили книгу «Земне тяжіння»

28.02.2012
tetyana

У середу, 29 лютого, у прес-клубі молодого журналіста «Медіаперспективи» відбулася презентація книги нарисів про аграріїв Закарпаття «Земне тяжіння».
Упорядники П. А. Федикович та М. П. Попович розповіли студентам про роботу над створенням книги, яка містить 59 нарисів. Написані вони 16 авторами, серед яких і Володимир Тарасюк, доцент кафедри журналістики УжНУ.

У середу, 29 лютого, у прес-клубі молодого журналіста «Медіаперспективи» відбулася презентація книги нарисів про аграріїв Закарпаття «Земне тяжіння». Упорядники П. А. Федикович та М. П. Попович розповіли студентам про роботу над створенням книги, яка містить 59 нарисів. Написані вони 16 авторами, серед яких і Володимир Тарасюк, доцент кафедри журналістики УжНУ.

М. П. Попович, заступник головного редактора, відповідальний секретар газети «Новини Закарпаття», автор 8 нарисів, зазначив, що такі книги є потрібними. Насамперед тому, що наше покоління з таких розповідей може дізнатися більше про трударів села, зокрема Героїв соціалістичної праці, та власне про колективні господарства.

А П. А. Федикович, який має прямий стосунок до сільського господарства (починав заступником голови колгоспу й закінчив трудову діяльність керівником обласного агропрому), наголосив на тому, що досі видання про аграріїв нашого краю, які віддали все своє життя праці на землі, ще не було, тож «Земне тяжіння» є першим на теренах Закарпаття.

«У людських долях — від простого хлібороба до заступника міністра агрополітики країни, керівників усіх щаблів сільськогосподарського виробництва — умістилося шість із половиною десятиліть життя закарпатського села. Минуле, сьогодення, роздуми про перспективи після реформ в аграрній сфері — головні акценти журналістських розповідей про заслужених і шанованих людей на Закарпатті», — зауважили упорядники книги «Земне тяжіння».

 

Марина Шишола, студентка відділення журналістики.

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416