"Online-покоління" йде в люди

09.04.2013
tetyana
Збірка творчості молодих авторів Закарпаття
Збірка творчості молодих авторів Закарпаття
Добрі традиції продовжують підкріплюватися конкретними добрими справами: 9 квітня у прес-центрі «Закарпаття» презентували четверту книгу із серії «Бібліотечка газети «Старий Замок «Паланок» - "Online-покоління. Збірка творчості молодих авторів Закарпаття". Ініціював підтримку творчої молоді відомий у краї політик Віктор Балога. Така ідея є свого роду відповіддю на скандальну подію 2012-го – ухвалення неоднозначного закону про мови в Україні, що може суттєво здорожити українську книжку.

Добрі традиції продовжують підкріплюватися конкретними добрими справами: 9 квітня у прес-центрі «Закарпаття» презентували четверту книгу із серії «Бібліотечка газети «Старий Замок «Паланок». Ініціював підтримку закарпатської творчої молоді відомий у краї політик Віктор Балога. Така ідея є свого роду відповіддю на скандальну подію 2012-го – ухвалення неоднозначного закону про мови в Україні, що може суттєво здорожити українську книжку.

Роман Ялч
Роман Ялч

«Online-покоління» – це збірник, у якому представлено цілий ряд талановитих поетів, прозаїків Закарпаття. «Вони – люди всесвіту, здебільшого з покоління, яке виросло за комп’ютером і вже не уявляє свого життя без Інтернету, електронної пошти, скайпу і численних соцмереж», – прокоментувала головний редактор газети «Старий Замок «Паланок» Лариса Подоляк.

Хтось із авторів уже має свої доробки, хтось публікується вперше. На сторінках збірника можна ознайомитися із творчістю онучки легендарного Петра Скунця Ксенії, доньки скульптора Богдана Коржа Олесі, сина видавця й літератора Івана Ребрика Андрія.

Приємно, що поміж молодих талановитих письменників є й наш студент – третьокурсник відділення журналістики Роман Ялч:

«Є дві речі, головні для будь-якого автора, – це друкуватися й змінити бодай одну людину своїми текстами. Бути почутим – це дуже добре! Хочу подякувати всім, хто долучився до створення цієї книжки. Це велика мотивація не тільки для поетів-початківців, а й для тих, хто має вже за плечима певні творчі набутки. Дякую».

Придбати збірку й ознайомитися з творчістю молодих авторів Закарпаття можна буде 23 травня на традиційному для Ужгорода книжковому фесті.

Наталя Ігнаці, студентка відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416