Ірися Ликович розповідала студентам-журналістам свою «Тірольську історію»

21.09.2011
tetyana
20 вересня у прес-клубі молодого журналіста «Медіаперспективи» відбулася презентація книжки Ірисі Ликович «Татцельвурм. Тірольська історія».
20 вересня у прес-клубі молодого журналіста «Медіаперспективи» відбулася презентація книжки Ірисі Ликович «Татцельвурм. Тірольська історія».

Молода письменниця на днях повернулася з Львівського форуму видавців, де вперше і презентувала свою «нову історію» читачам.

Студентам відділення журналістики Ірися Ликович розповіла про історію написання роману, пов’язану з її проживанням у австрійському містечку Тіроль (через що друга назва роману – Тірольська історія). Основний сюжет книжки полягає у висвітленні життя дитини, яку виховали тварини. Письменниця зазначає, що у своїй книжці хотіла зачепити проблему виховання дітей та впливу періоду дитинства на формування особистості.

Варто зазначити, що презентований роман є третьою книгою молодої авторки, але сама Ірися каже: „Мені здається, що в цьому романі є більше мене, ніж у всіх інших попередніх моїх творах". Пояснює це тим, що на сторінках виклала десь своє власне обурення та свої внутрішні переживання.

Розповіла Ірися Ликович і про плани на майбутнє, а це - новий роман про історію життя австрійської дівчини. Також зазначила, що обов’язково привезе його з Австрії ужгородським читачам.

Олександра Терембець, студентка відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416