ЦІЛКОМ ТАЄМНО про викладачів

01.12.2012
tetyana


Під час презентації студентських радіонарисів


Презентаційну програму готували Ірина Левіна та Мирослава Шимон

Цього року відділення журналістики святкує 15 років із дня заснування. Одним із подарунків до цього свята стали студентські радіонариси про викладачів. Останнього дня осені 2012 року відбулася презентація цих робіт у тісному колі нашої великої журналістської родини. Завдяки ініціативі Віталія Івановича Завадяка студенти другого та четвертого курсів зробили свою «таємну справу». Збирати інформацію було справді непросто, монтаж записів зайняв не одну годину, отримати фотографії наших наставників взагалі здавалось неможливим. Проте результат вразив всіх.

Ми добре знаємо тембри їхніх голосів, упізнаємо ходу, відчуваємо хвилі настрою, але це все в стінах університету… Які ж вони поза навчальним процесом?

Він дуууже розумний, суворий, але справедливий, імпозантний мужчина, людина настрою із неймовірними парфумами… Хто це? Звичайно, Юрій Михайлович Бідзіля.

З неї вийшов би талановитий математик чи юрист. Їй подобається подорожувати, а ще вона грає на скрипці на колекціонує маски… Саме такою перед нами постала Галина Валентинівна Шаповалова.

Хто не впізнає його як ведучого «Спортивного сектору» на Тисі-1, той знає його як заклопотаного, але завжди привітного викладача… Мова йде про Володимира Юрійовича Тарасюка.

Ця людина дуже любить слово, прагне до нових знань, віддана своїй справі та кафедрі, її мудрих порад потребують як студенти, так її колеги… Хто не здогадався, то це Ярослава Михайлівна Шебештян.

Любитель рожевих фотоапаратів, рок-музики та сарказму. Іронічно-добра посмішка не зникає з його обличчя. Вибуховий та комунікабельний… Наш Іван Іванович Бабущак.

Ніжна тендітна жінка, яка ще в дитинстві мріяла стати вчителькою, а стала чудовою викладачкою нашої кафедри – Леся Ярославівна Поліха.

Урівноважений, завжди радий допомогти. Людина раціональна, чуйна, створила невеличкий, лише йому відомий куточок раю ще тут, на землі... Так, це наш Василь Іванович Путрашик.

Такою єдиною, дивовижною, завжди усміхненою, світлою і чистою, як небо, студенти завжди радо зустрічають Галину Василівну Шумицьку.

Це справжній Індіана Джонс! Він завжди рятує свій третій журналістський від щоденних катастроф… Таким супергероєм є Віталій Іванович Завадяк.

Вона цікавиться бізнесом, вишиває хрестиком та читає книжки. Ніколи не думала, що стане журналістом. А доля вирішила так. І зараз Яна Романівна Зизич викладає саме на нашому відділенні.

Викладач, що зовсім недавно з’явився на кафедрі, скромний, інтелігентний, вихований та дуже розумний. Таким є Василь Васильович Шаркань.

Сьогодні викладачі відкрилися усім з іншого, досі не відомого боку. Ну що ж, тепер ми знаємо про наших наставників більше, але і це ще не все. Переконані: вони готують нам ще багато цікавих сюрпризів.

 

Оксана Ажнюк, Марія Чаварга, студентки відділення журналістики
Фото Наталії Каралкіної

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416