Про наслідки болісного кохання: у кого - першого, у кого - другого, а кому і втретє було боляче


Василь Іванович Путрашик та Іван Іванович Бабущак - члени комісії; захищає курсовий проект Марія Пилип
У четвер, 4 квітня, студенти І–ІІІ курсів відділення журналістики захищали свої курсові проекти, над якими мали працювати з вересня цього навчального року, а працювали - кому як удалося. Загалом упоралися добре.


Галина Валентинівна Шаповалова та Ярослава Михайлівна Шебештян - керівники секції


Володимир Юрійович Тарасюк, Василь Васильович Шаркань, Віталій Іванович Завадяк: читання курсових - не найсумніше заняття 🙂

У четвер, 4 квітня, студенти І-ІІІ курсів відділення журналістики захищали свої курсові проекти, над якими мали працювати з вересня цього навчального року, а працювали - кому як удалося. Загалом упоралися добре.

Дивуєтеся із заголовка? Не варто! Прочитайте блоговий матеріал Єлізавети Зеленюк - і все стане зрозуміло.

Вальс Мендельсона, люб’язно подарований Першокурснику Василем Івановичем, прозвучав урочисто не для всіх.

Маємо вже деякі відгуки студентів про нинішнє науково-творче дійство:

Крістіна Гудак, другокурсниця: «Важкувато було... Робота над курсовою роботою забрала в мене трішки більше часу, ніж я думала. Бо я спочатку перечитувала всі журнали, а вже потім приступила до аналізу і написання роботи. Загалом було цікаво».


Юлія Горбач

Вікторія Кузьма, другокурсниця: «Курсові роботи, як на мене, були цікавими. особливо третьокурсниць Христини Мигалини, Марії Чаварги та Оксани Ажнюк, котра досліджувала блогову журналістику».

Юлія Горбач, другокурсниця: «Вважаю, що максимально висвітлила свою тему. Часу, правда, забракло. Хотілося розповісти більше. Захистила на 5-ку. А курсову зробила швидко. Не спала – ось і вийшло».


Крістіна Гудак

Під час захисту було багато різних емоцій: сміх, сльози, вітання, переживання, обурення і навіть злість. Сподіваємось, що студенти дослухалися до коментарів, порад, врахують зауваження, попрацюють над помилками, нормально сприймуть критику і наступного навчального року просто вразять нас своїми роботами.

Пропонуємо поділитися власними враженнями, міркуваннями у коментарях до матеріалу.

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416