Адріана Борисова, солістка гурту «Анця»: «Нам сказали що збираються втопити кошеня, якщо його ніхто не забере»

05.06.2022
moderator

«Анця» —  мукачівський музичний гурт, який виконує пісні у стилі поп-фольклор. У 2022 році вони пройшли до півфіналу Євробачення, а в 2021 році перемогли в конкурсі «Українська пісня», отримали саундпродюсування Володимира Лисиці, а також почали співпрацю з музичним продюсером каналу «Україна».

У складі гурту – троє дівчат: Ірина Янцо (лідерка), Адріана Борисова та Оксана Окс. Сьогодні вони працюють над кліпом нової патріотичної пісні «Москальский сину», прем’єра очікується незабаром. Від роботи дівчата відпочивають разом із домашніми улюбленцями. У сім’ях Ірини та Андріани живуть тваринки, які раніш були безпритульними. Приклад милосердя і любові, який показують дівчата, вартий уваги та похвали.

Сьогодні розповідаємо історію Адріани Борисової, яка прихистила підкинуте сусідам кошеня.

Коли дівчина приїхала в село до родичів, почула історію, як під ворота сусіду підкинули кошеня. Він скаржився на несподіваний «подарунок» і погрожував втопити тваринку, якщо її ніхто не забере. Кошеня одразу сподобалося Андріані і її родичам, тому вирішили забрати собі.

Спочатку не могли визначити стать, назвали Димом, бо сіреньке. Коли зрозуміли, що це кішка, а не кіт, вирішили ім’я залишити та підлаштувати до статі – так тварина стала Димкою.

Солістка гурту «Анця» зізнається, що особливу повагу в неї завжди викликали люди, які підбирають безпритульних тварин і допомагають їм знайти господарів. Надважливу справу роблять притулки, тож дівчина допомагає їм, чим може.

Андріана Борисова негативно ставиться до людей, що залишили тварин під час війни, та не розуміє, як можна просто викинути свою тваринку зі свого життя: «Тварина – це член сім’ї, не можна з нею так поводитися!». Якщо в людини немає змоги забрати з собою улюбленця, краще залишити його в притулку на тимчасову перетримку.

Ми запитали власницю безпритульної раніше тварини про її ставлення до  евтаназії чотирилапих. Андріана вважає її виправданою у складних ситуаціях: «Мені дуже шкода, коли тваринка живе в болісних стражданнях, і щоб вони не продовжувалися, краще допомогти їй спокійно померти… У собаки мого друга була пухлина, яка продовжила розростатись в організмі навіть після операції. Тварина довго страждала, в неї зник апетит, а згодом стан погіршився так, що нічого не допомагало. Тому родина наважилася на евтаназію. Їм складно далося таке рішення, але іншого виходу не було».

Людина, яка любить тварин, піклується про них, не здатна завдати болю і насміхатися над чотирилапими. Навіть у безнадійних ситуаціях господар шукатиме варіанти порятунку перед тим, як зважитися на останній крок – евтаназію…Тому рух догхантерство вражає Андріану жорстокістю, бо дуже часто догхантери полюють не тільки на безпритульних тварин, але й на тих, які мають своїх господарів.

Адріана радіє, що її оточують люди, які дуже люблять тварин та допомагають їм. Усі вони роблять життя тварин щасливішим, а світ – добрішим.

Антоніна Зеленецька

 

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416