Журналісти «Українського тижня» провели майстер-клас для студентів УжНУ

22.02.2016
yana

19 лютого, в Ужгороді презентували номер журналу
Роман Малко

У рамках цього був проведений майстер-клас для студентів-журналістів УжНУ за участі працівників редакційної колегії "Українського тижня" –  Романа Малка та Дмитра Крапивенка. Тема заходу – «Репортер як солдат журналістики».

«Зараз я не буду нічого розказувати такого, щоб вас вчити. Я радше хотів би поділитися тим, що мені стало корисним, що я десь побачив", –  розпочав Роман Малко. Далі гість нагадав про плюси та мінуси своєї професії, постійну необхідність "іти  в ногу з часом".

Під час майстер-класу йшла мова і про важливість професіоналізму та універсальності журналістів, особливо при висвітленні військових дій. Також обговорювалося питання етики репортерів у масових конфліктах. У ході бесіди Роман Малко визначив головне призначення працівника ЗМІ, мовляв, журналіст мусить бути «подразником», «піднімати шум» серед громадськості, порушувати суспільно-важливі проблеми.

Студенти уважно слухали поради гостей, більш активні – задавали питання, що стосуються опису життя Закарпаття журналістами "Українського тижня", теперішнього і майбутнього медійної сфери нашої держави.

Ольга Брайлян,

студентка відділення журналістики УжНУ

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416