Вчимося бути успішними

20.09.2010
yana
«Коли мене запитують, як я досягнув успіху у бізнесі, я завжди повторюю, що ніколи не претендував на геніальність, а просто повторював все, що вже робили до мене успішні люди», - зізнався Микола Жолтані.
13 вересня на відділенні журналістики відбулося перше у цьому навчальному році засідання прес-клубу молодого журналіста «Медіаперспективи» . У гості до студентів 1-3 курсів завітав лідер Молодіжної партії України, меценат та успішний підприємець Микола Жолтані. У ході бесіди гість розповів про перспективи розвитку нашого міста, секрети свого успіху та порадив завжди діяти рішуче і бути практичними. «Коли мене запитують, як я досягнув успіху у бізнесі, я завжди повторюю, що ніколи не претендував на геніальність, а просто повторював все, що вже робили до мене успішні люди», - зізнався Микола Жолтані.
Щодо позитивних змін у розвитку Ужгорода, то пан Жолтані стверджує, що поки люди будуть покладатися лише на старання окремого лідера, доти добробуту в місті не буде. Тому кожен, в першу чергу, повинен сам дбати про майбутнє нашого міста.
Микола Жолтані запросив всіх бажаючих студентів-журналістів долучитися до участі в конкурсі на кращий журналістський матеріал на тему «Висвітлення бізнес –життя у краї», переможці якого отримають премію у сумі 3 тисяч гривень.
Дарія Руснак, координатор прес-клубу
молодого журналіста «Медіаперспективи»

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416