В очікуванні нового – студентського – життя…

04.09.2013
yana


Перший рік, а особливо семестр, в будь-якому університеті є одним із найскладніших, найнезрозуміліших, але саме цим і цікавим, таким, що найбільше запам’ятовується.

У перші студентські дні ми ще не знаємо, де та потрібна нам аудиторія, де бібліотека, ми ще не перезнайомились з однокурсниками, одне слово, відчуваємо, що знаходимось не в своїй тарілці. Але це до того часу, поки не ввійдемо в ритм студентського життя.

Цьогорічний День знань припав на вихідний день – неділю. Святкувати вирішили у понеділок – 2 вересня. Першачки з нетерпінням чекають свого першого дня в університеті.

Чого ж очікують від перших вересневих днів ті, хто цьогоріч поповнив університетську родину?

Першокурсники Ужгородського національного університету охоче поділилися з ними своїми думками.

Сюзанна Стойка (факультет туризму та міжнародних комунікацій):


Сюзанна Стойка

«Від першого дня в університеті я очікую нових знайомств, веселої атмосфери та позитивних емоцій. Адже саме цього дня розпочнеться новий період в моєму житті. Це важливий крок у майбутнє. І я зроблю все, щоб він став добрим початком для всього мого подальшого життя. Дякую».

 

Ася Свид (математичний факультет):


Ася Свид

«Сподіваюсь на те, що буде сонячна погода. Як і всі першокурсники, чекаю нових знайомств, веселих, позитивних емоцій та вражень. Хочу побувати на дні першокурсника. І відчути, яка ж вона – та перша сесія?»

Олександра Балог (відділення журналістики філологічного факультету):


Олександра Балог

«Насправді емоції зашкалюють. Пройшовши такий важкий шлях до омріяної мети, хочеться кричати, що я врешті-решт студентка. Але від самої думки, що це зовсім інше, вже доросле і практично самостійне життя, стає трохи лячно. Бо ж школа – це школа, тоді не відчувалось такої відповідальності, а тут ти сам за себе, і тільки ти знаєш, що тобі потрібно і як цього досягнути. Чесно кажучи, вже не можу дочекатися перших університетських днів. Впевнена, що буде надзвичайно цікаво. Думаю, що готова до всіх труднощів, які на мене чекають, бо ж ніхто не казав, що буде легко».

Валерія Вайнраух (українське відділення філологічного факультету):


Валерія Вайнраух

«Якщо говорити відверто, то сама не розумію, чого очікую. З одного боку, початок навчального року ще в школі в мене викликав не дуже приємні відчуття, бо рік у рік ми потопали у незкінченних буднях, рахуючи дні до канікул. Але з іншого боку, університет – щось нове для мене і ще не до кінця зрозуміле. А все, що є новим, виглядає захопливим. Сподівася, все так і буде. Трохи страшно переступати поріг в доросле життя, але має бути цікаво. Дякую».

Євген Решетар (інженерно-технічний факультет):


Євген Решетар

«Перш за все я хочу познайомитися зі своїми однокурсниками та однокурсницями. А щодо очікувань, то хотілося б, щоб у мене була дружна та весела група. Я вважаю, що це один з головних факторів для першокурсника».

Володимир Плешинець (факультет європейського права і правознавства):


Володимир Плешинець

«Я очікую навчитись чогось нового, зрозуміти щось для себе, взяти корисне не тільки для своєї майбутньої професії, але й із життєвих позицій, познайомитись з новими людьми. Думаю, що спочатку мені буде трохи важко звикнути до нового університетського колективу, іншого незнайомого міста. Але я витримаю ці навантаження, і все буде добре. Я бажаю всім першокурсникам натхнення і сміливості. А ще добре опановувати майбутній фах».

Діана Фуско, студентка відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416