Телеведуча Діана Сідун-Сович поділилася секретами майстерності з четвертокурсниками відділення журналістики

30.09.2017
yana

Діана Сідун-Сович з четвертокурсниками відділення журналістики

29 вересня у прес-клубі молодого журналіста «Медіаперспективи» відбулася зустріч студентів четвертого курсу з телеведучою, психологом Діаною Сідун-Сович. Тема розмови – вміння поводитися в студії та налагоджувати контакт із гостями, адже спілкування проходило в рамках навчальної дисципліни «Основи професійного мовлення радіо- і тележурналістів».

Д. Сідун-Сович розповіла аудиторії не тільки про себе, а й навела чимало прикладів, які трапилися з нею під час роботи на телебаченні. Як психолог за освітою, дала кілька порад для встановлення контакту з людьми, відповіла на кожне запитання. Розмова виявилася активною і цікавою, бо Діана у свої 26 років має досвід роботи в кількох телепроектах (колись брала участь у жіночій передачі як експерт-психолог, вела програму «Шлях до себе», нині є ведучою дитячого проекту «Я знаю»), тому їй відомо чимало тонкощів у медіа.

«Я користуюся всіма можливостями, які відкриваються переді мною. І ні разу про це не шкодувала, адже таким чином стала телеведучою, попри те, що журналістської освіти, на жаль, не маю. Тому, якщо хочете чогось досягти у житті, то вірте у себе й нічого не бійтеся. Бо щоразу боятися – означає свідомо відмовлятися від мрії. Не зупиняйтеся через негаразди, а шукайте в них позитив. Рухайтеся вперед, бо результат цього вартий», – сказала четвертокурсникам Діана Сідун-Сович.

Зустріч нам дуже сподобалася. Я ж щиро дякую Діані за теплу й відверту розмову та бажаю їй яскравих професійних буднів, цікавих бесід із приємними співрозмовниками і поваги від колег.

 

Руслана Гостюк,
студентка відділення журналістики УжНУ

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416