Першокурсників зустріли у факультетській родині

04.09.2013
yana

Яскраве сонечко, посмішки, святковий настрій – безперечно, кожен студент 1-го курсу назавжди запам'ятає цей день. Попереду незабутні студентські роки, навчання, праця, творчий пошук, та в цей день майбутнє здається таким загадковим, хвилюючим, все ще попереду...Зранку 2 вересня 2013 року у стінах університету панувала затишна атмосфера. День знань для студентів-першокурсників філологічного факультету УжНУ розпочався з Богослужіння в храмах різних релігійних конфесій Ужгорода.


Знайомство з викладачами кафедри журналістики

Першокурсники вже з нетерпінням чекали зустрічі із завідувачами кафедр, викладачами, кураторами груп. Їх радо зустріли, побажали яскравих студентських років та великого професійного майбутнього.

Після знайомства у студентів була перша ознайомча лекція на тему «Історія та сучасні досягнення Ужгородського Національного Університету». Розпочалася вона з вітальних слів в.о. декана філологічного факультету Галини Шумицької, яка поздоровила першокурсників, представила працівників деканату та передала слово Василю Шарканю, заступнику декана з навчальної роботи. Він розповів про історію університету та його досягнення.


Знайомство з викладачами українського відділення

Наступними привітали першокурсників студентські активісти, які повідомили про цікаві свята, які будуть відбуватися протягом року на кожному відділенні, та побажали студентам, щоб вони були активними й у всьому брали участь.

А ввечері на площі перед Закарпатським обласним музично-драматичним театром імені братів Шерегіїв відбувся святковий концерт до Дня знань. Після концерту всі охочі залишилися на дискотеку. Завершилося дійство урочистим салютом на честь свята.

Джесіка Вайда, студентка відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416