Як студенти-журналісти пізнавали таємниці дихання

26.03.2018
evgenia

Днями група журналістів третього курсу провела пару з дисципліни «Мова ЗМІ» у форматі вправляння з йоги. Організувала нетрадиційну форму практичного заняття декан факультету, доцент кафедри журналістики Галина Шумицька. Студенти навчалися основ правильного дихання у центрі творчого розвитку «Зефірчик» під керівництвом тренера Світлани Черняхової.

Під час заходу юні журналісти повторювали за тренером кілька елементарних вправ з дихання. Відтак пробували зайняти різні пози, зокрема позу тибетських чаш. Давалося нелегко, але було цікаво. Виконуючи вправи, багато хто відчував легкість, своєрідне очищення від негативу.

Заняття тривало півтори години й дуже сподобалося студентам, адже дозволило трохи перемкнутися з нелегкого процесу навчання в аудиторіях. Кожен взяв для себе чимало корисної інформації: як завдяки диханню заспокоїти тіло, як наповнити його життєвою енергією.

Після такої незвичної пари дехто зі студентів замислився, чи не варто зайнятися йогою серйозніше, адже вона дозволяє розслабити тіло й наблизитися до гармонії.

Ольга Гонак, Марія Шелельо,
студентки відділення журналістики УжНУ

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416