Випускниця-журналістка, комунікаційна менеджерка Тетяна Лесюк – про те, як поєднати цікаве, корисне й потрібне

30.11.2023
moderator

Тетяна Лесюк – талановита особистість, яка розпочинала свій шлях журналіста з університетської газети «Погляд», де проявляла себе в різних жанрах. Вела активну професійну діяльність ще в роки навчання, і сьогодні – вкотре доводить, що вчитися і працювати можна нерозривно.

Після закінчення університету Тетяна знайшла себе в громадській діяльності, працює комунікаційною менеджеркою в ГО «Простір молоді». За короткий період часу, з вересня 2023 року, встигла чимало. Дівчина висвітлює діяльність організації в інформаційному просторі усіма можливими способами: тексти, фото, афіші та навіть відео. Крім того, долучається до організації заходів. Інформує потенційних учасників та залучає місцеві групи для тих, кому може бути це цікаво.

Зараз громадська організація впроваджує інноваційну програму UPSHIFT, яка реалізовується в 40 країнах світу! Це програма для підлітків та молоді, що допомагає перетворити ідеї на дієві проєкти. Покликана максимально залучити юнаків і дівчат до різноманітних занять, навчити проєктному менеджменту. Для цього Тетяна з колегами відвідує різні школи та факультети зокрема, де розповідають про можливості, які надає програма.

«Учасники програми мають змогу проаналізувати запропоновані їм проблеми та написати проєкти за міжнародною методикою (разом із менторами), які згодом можуть використати у своїй роботі на будь-яких посадах, у будь-якій країні світу. Але найкраще в Україні, звичайно. Всього 3 місяці для реалізації задумів, а який безцінний досвід! Саме UPSHIFT допомагає молоді від 14 до 24 років (в які потрапляють саме студенти) вперше долучитися до проєктного менеджменту.  Це унікальна можливість спробувати себе (ще й безкоштовно) в тому, чому раніше вчилися роками», – розповідає Тетяна.

 Дівчина переконана, що одночасно навчатися і працювати – можна й потрібно. Працювати над собою – завжди корисно. І на це варто виділяти час!

 «Я почала долучатися до громадської діяльності ще в студентські роки. Була зацікавлена в нових можливостях. А-от вже на посаді комунікаційного менеджера переконалася, що такі проєкти як ВІДНОВА:UA, UPSHIFT допомагають обмінюватися досвідом з мешканцями усіх куточків країни, навіть коли ти – студент»,  – ділиться дівчина.

Зі свого студентського життя знаю, що попри професійну діяльність, Тетяна ніколи не забувала про навчання та успішно могла впоратися і з тим, і з тим! Власним прикладом доводить, що все можна поєднувати, потрібно лише бажання й мотивація!

Ярослава Середич, студентка-магістрантка

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416