Ужгородський прес-клуб відзначив наших студентів та викладачів

19.01.2015
oliab

Під час вручення нагород

Нещодавно Ужгородський прес-клуб оголосив переможців щорічного, вже восьмого, журналістського рейтингу. Визначали найкращих медійників краю за підсумками 2014-го року. В анкетуванні взяли участь кілька десятків представників мас-медіа, які відзначили своїх колег у різних номінаціях. Вручення нагород відбулося у каплиці Трьох святителів в Ужгородському замку.
Переможцями в різних номінаціях стали відомі журналісти Закарпаття: Алла Хаятова, Лариса Романюк, Олександра Артюхіна, Андрій Любка, Тетяна Шімон, Вікторія Петішко, Ірина Бреза, Марія Квак, Наталія Золотова, Денис Фазекаш, Олександр і Зоряна Поповичі, Марічка Черничко, Оксана Штефаньо, Ярослав Галас та інші.


Під час вручення нагород

Звання «Журналіст-герой року» розділили двоє журналісток: Галина Ярцева, яка увесь рік присвятила підтримці української армії в АТО, та Галина Сернівка, яка сама три місяці пропрацювала в АТО.

Яскравим та вражаючим прес-заходом минулого року однозначно визначили ювілей доктора історичних наук, професора УжНУ, письменника і журналіста Сергія Дмитровича Федаки. Журналістським наставником, який найохочіше ділиться власним досвідом, став головний редактор газети «Вісті Ужгородщини», викладач кафедри журналістики Віктор Кузьмич Дрогальчук.


Вікторія Кузьма

Однією з оригінальних номінацій виявилася «найвідповідальніший журналіст-практикант». Перемогу здобула студентка IV курсу відділення журналістики Вікторія Кузьма. Минулорічну практику дівчина проходила на сайті «Заголовок» і навіть не здогадувалася, що її працю оцінили так високо: «Коли мені зателефонували з Ужгородського прес-клубу і сказали, що чекають на мене, аби нагородити, я дуже здивувалася. Не очікувала, що моє ім’я буде в щорічному журналістському рейтингу поряд з іменами багатьох відомих закарпатських медійників», - розповідала Вікторія.

Ужгородський прес-клуб подякував колегам, які взяли участь в анкетуванні, а також висловив вдячність Валентину Штефаньо за щорічну солодку підтримку акції.

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416