«Кращим студентом Закарпаття» вдруге стала журналістка

20.11.2014
oliab

У конкурсі взяли участь 9 студентів

Студенти – це люди, котрі вміють вивчити за день те, чого їх вчать упродовж семестру; це ті, хто достеменно знає, що просто так нічого не буває, й при цьому все одно сподіваються на халяву; зрештою, це та енергія, що має велику силу та неабиякі бажання.

У своєму світі вони супергерої, на їхніх плечах безліч турбот. Ну а найсильніші з них, безперечно, мають бути відзначені. У зв’язку з цим 27 листопада у нічному клубі «Phantom» відбувся конкурс «Кращий студент Закарпаття», у якому взяли участь 9 учасників:

– Береза Нікіта (ФІФ УжНУ, 2 курс),
– Блажко Наталія (Коледж мистецтв ім. Ерделі ЗХІ, 3 курс),
– Вейпан Валерія (МКТЕК, 1 курс),
– Горват Віталій (педагогічний ф-т МДУ, 2 курс),
– Данилюк Роман (УТЕІ КНТУ, 1 курс),
– Микулець Надія (біологічний ф-т УжНУ, 1 курс),
– Савчук Беата (Ужгородський коледж культури і мистецтв, 4 курс),
– Туряниця Марія (філологічний ф-т УжНУ, 3 курс),
– Удут Ярослава (фізичний ф-т УжНУ, 1 курс).
 

Олександра Артюхіна

Розпочали захід зі збору коштів для потреб військових у зоні АТО: саме з такою пропозицією виступила волонтерка й водночас член журі конкурсу Олександра Артюхіна – зал активно відгукнувся.

Під час дефіле-представлення у стилі «Casual» хлопці та дівчата показують свої таланти. Вокальні здібності першою продемонструвала Беата Савчук. Зачарувати публіку співом вирішили також Нікіта Береза, Роман Данилюк (під супровід гітари) та Ярослава Удут. Наталія Блажко намалювала картину, драйвову самбу станцювала Валерія Вейпан. Енергійним лазер-шоу запалила зал Надія Микулець. Марія Туряниця підготувала відео «Життя студента за 150 секунд», а Віталій Горват скайпом романтично зізнався дівчині в Голландії у коханні відразу зі сцени.
 

Марина Прісняк та Денис Лагодін

Ведучі Марина Прісняк та Денис Лагодін випитували конкурсантів про всілякі цікавинки з їх життя: у такий спосіб гості та журі мали змогу дізнатися більше про студентів.

Поки учасники готувалися до наступного виходу, присутні могли насолоджуватися веселим відео: Михайло Лутак – офіційний відеограф проекту – підготував його для щорічного конкурсу на «Кращу кімнату гуртожитку». Володарками найкращих апартаментів стали дівчата з гуртожитку для медиків. Вони отримали приз – мікрохвильову піч.

Останній вихід – «Official». Студенти нервуються, вболівальники щосили горланять, а журі визначається з фаворитами. Тож до трійки лідерів увійшли: Надія Микулець, Віталій Горват та Марія Туряниця. Інтрига була до останнього, бо ж у кожного по 2 голоси членів журі. Третій, вирішальний, віддають Марії Туряниці – студентці відділення журналістики УжНУ, голові студентської ради гуртожитку № 4.
 

Марія Туряниця

Дівчина зізнається: «Для мене конкурс був можливістю спробувати свої сили, самовдосконалитися, а ще я познайомилася з цікавими і талановитими людьми. Намагатимуся робити все, аби виправдати звання кращого студента. Хочу висловити величезну подяку своїм викладачам, найкращому фотографу Віталію Завадяку, креативному оператору Роберту Папу, талановитому актору Олександру Курті, людям, які терпіли мої істерики за час підготовки до конкурсу та, звичайно, всім, хто прийшов мене підтримати. Все було чудово!».

Міцні обійми, щирі привітання, незабутні моменти та фото на згадку. А потім – дискотека.

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416