Філологічний факультет має таланти!

20.10.2013
oliab


Команда філфаку
Нещодавно в Ужгородському національному університеті закінчився щорічний конкурс «Наші таланти тобі, альма-матер». Свої здібності демонстрували різні підрозділи вишу, створивши 19 команд. Філологи посіли 2 місце у загальному рейтингу, вигравши 1000 гривень.


Команда філфаку

Нещодавно в Ужгородському національному університеті закінчився щорічний конкурс «Наші таланти тобі, альма-матер». Свої здібності демонстрували різні підрозділи вишу, створивши 19 команд. Учасники радували глядачів протягом двох днів: спочатку у вільному жанрі і СТЕМі, а згодом — у вокальному конкурсі та оригінальному жанрі.


15 жовтня серед молоді, що зібралася у студентському центрі дозвілля «Ювентус», можна було побачити і представників філологічного факультету УжНУ. Четверо хлопців (Олександр Курта, Андрій Мигаль, Роберт Папп і Василь Третяк) стали ведучими філологічного кварталу. Жартували про університетське життя, згадували відомих осіб, а також витанцьовували під запальну музику. Переконали:

«Тільки на нашому факультеті всі базарять чистою українською мовою…Тать вшиткі викладачі!»;
«Тільки у нас 100% дівчат виходять заміж не за розрахунком, бо не вміють рахувати!»;
«Ми живемо в найкращій країні, а всі інші країни нам заздрять! Ми навчаємось у найкращому університеті, а всі інші університети до нас приєднуються!»

Разом з дівчатами створили для гостей справжнє свято. Відповідно отримали хороші оцінки. Слід зазначити, що журі оцінювали виступи у балах від 1 до 10.


Вітаємо!

Важливим елементом у забезпеченні гарного виступу є також музичне доповнення. Цьогоріч філфак мав власного звукооператора. На подив іншим, ним стала дівчина. Третьокурсниця відділення журналістики Юлія Горбач згадує:


Юлія Горбач

«Цього року я взагалі вперше побувала на Студосені. Спочатку думала, що буду учасником, але потім, знаючи про мою любов до техніки, мені запропонували відповідати за музику. Пропозиція виявилася цікавою, а згодом навіть кумедною: хлопці, які сиділи за пультом, дуже дивувалися тому, що дівчину відправили до апаратури. Потім мене привітали із вдалим дебютом».

Наступного дня Віра Білас, Анна Малахова та Анна Шміляк співали пісню «Пристрасть» Злати Огневич. До того ж мали чудовий супровід — контемп у виконанні Ірини Боднар. Про процес підготовки розповіла студентка українського відділення Віра Білас:


Віра Білас

«Ми готувалися близько тижня. Часу на те, щоб визначитися з піснею, пішло небагато, бо обрана композиція віддразу сподобалась. Тому почали репетиції. Вирішили співати у три голоси для створення більшої емоційності. Загалом я отримала велике задоволення і від підготовки, і від виступу. Оцінки журі також порадували».

Отож у загальному рейтингу філологи посіли 2 місце і виграли 1000 гривень. Вітаємо з гарним результатом і з упевненістю кажемо: «Філологічний факультет має таланти!»

Андріана Кофель,
студентка відділення журналістики УжНУ

 

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416