Третій і четвертий випуски студентської travel-радіопрограми пропонують віртуальну подорож Чехією та Польщею

У спекотний вихідний хочеться чогось цікавого й незвичайного? Вмикайте «Довкола світу»! Сьогодні аж два випуски – про Чехію і Польщу. Незмінні ведучі Кароліна Бучковська, Діана Андрущакевич та Оля Богославська підготували для вас тільки найкраще й найцікавіше. А відповідна тематична музика упродовж випусків дозволить вам поринути в життя цих країн і сповна насолодитися прослуховуванням.

Перший випуск присвячений країні смачного пива, дивних традицій, батьківщині Франца Кафки. У цій державі немає безпритульних тварин, і саме її жителям належить винайдення йогурта. А ви знали, що все це про Чехію? А про те, що чехам заборонено змінювати старі рами скляних вікон на сучасні пластикові конструкції та встановлювати супутникові тарілки, бо це псує зовнішній вигляд міста? Вмикайте третій випуск «Довкола світу» та насолоджуйтеся цікавими фактами, подорожнім нарисом студентки УжНУ у рубриці «Студенти за кордоном» та особливостями чеських вишів.

А вже в наступному випуску маєте змогу послухати цікавинки про Польщу. Архітектуру цієї країни часто порівнюють зі львівською. А в її столиці є найдорожчий у державі готель, найвища будівля, найменший і найвужчий будинки, найстаріша кондитерська, найвищий басейн. Така собі столиця най-най. Більше слухайте у рубриці «Невідома країна».

Хутчіше вмикайте «Довкола світу» і віртуально подорожуйте разом із нами! Ми обіцяємо незабутні враження.

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416