Викладачі філологічного факультету стали срібними призерами з волейболу загальноуніверситетської спартакіади

24.03.2018
karolina

19 березня в залі спорткомплексу «Буревісник» відбувся фінал загальноуніверситетської викладацької спартакіади з волейболу. За перемогу, подолавши сито відбірних турнірів, змагалися викладачі фізичного, філологічного, економічного факультетів та природничо-гуманітарного коледжу.

У півфінальних поєдинках фізики й філологи з однаковим рахунком 2:0 подолали відповідно представників природничо-гуманітарного коледжу та економічного факультету. У грі за бронзу коледж доволі легко декласував економістів – 2:0. Фінальний матч завершився радісними вигуками викладачів і співробітниками фізфаку, котрі водинадцяте здобули золото спартакіадного турніру з волейболу. Утім і філологи, серед яких четверо представників відділення журналістики, зовсім не виглядали засмученими – у них срібні нагороди!

Філфаківський гурт представляли Віталій Завадяк, Василь Путрашик, Роман Кугаївський, Олег Хававчак, Василь Шаркань на чолі з капітаном Володимиром Тарасюком. Попри те, що нашим гравцям забракло часу на тренування, вкотре зійти на спартакіадний п’єдестал їм таки вдалося.

«Мені подобається виступати за команду філологічного факультету з двох причин: по-перше – у нас досить зібраний колектив, який стабільно виступає й упродовж п’яти років виборює призові місця; по-друге – під час гри ми веселимося, знімаємо стрес, тобто збагачуємося позитивною енергією. Я задоволений, що ми посіли друге місце. Команду фізиків перемогти архіскладно, адже вони спритні, добре треновані, тож їм нема рівних 11 років поспіль – з часу відновлення в УжНУ спартакіади. Проте будемо й надалі брати участь у змаганнях, можливо, колись станемо переможцями!» – розповів Володимир Тарасюк.

Олег Хававчак додав: «Хоч і посіли друге місце, проте нам є чим пишатися. Плануємо грати наступного року, бо є ще куди рости. Волейбол – ризикований вид спорту, тому що можна легко травмуватися. Якщо будуть пошкодження, то не буде команди, а без команди – гри. Дякуємо нашому капітану, який, будучи спортивним журналістом, також дбає і про спортивні досягнення нашого факультету».

«Було класно, на паркеті вирували живі емоції, – зауважив Віталій Завадяк, – особливо в останній грі. Звичайно, нам не вистачило зіграності, адже змагаємося раз у рік під час спартакіади. Багато років поспіль намагаємося обіграти команду фізиків, які не здаються, проте ми наполегливі ☺».

Філологічний факультет радіє перемозі наших волейболістів. Бажає їм наснаги і сил у наступних змаганнях!

P.S. Свою срібну перемогу чоловічий волейбольний гурт філфаку присвятив деканові філологічного факультету Галині Шумицькій, яка саме в ці дні відсвяткувала свій День народження!

Тетяна Проданець, студентка відділення журналістики УжНУ
Фото Антоніни Зеленецької

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416