Відбувся 10-й, ювілейний, турнір із міні-футболу до Дня журналіста

07.06.2011
karolina

Організатори заходу дістали дозвіл на проведення традиційного футбольного турніру в Баранинцях – у спорткомплексі «Зінедін».

 

Заявки на участь подало 5 команд: минулорічний переможець газета «Спорт-тайм», а також «Карпаті іґоз со», «Срібна земля», Радіо ФМ «Тиса» та команда відділення журналістики філологічного факультету УжНУ «Журфак Юнайтед». На жаль, цього року не змогла приїхати позмагатися команда з Мукачева ТРК «М-студіо».

 

У зв’язку з невеликою кількістю колективів, регламент змагань було змінено, як порівняти з попередніми роками. Турнір вирішили провести за так званою коловою системою: кожна команда мала зіграти по 4 гри, а хто набере найбільшу кількість очок, той стає переможцем. У разі однакових результатів, для визначення найкращого колективу враховували б різницю забитих і пропущених м’ячів (забігаючи наперед, зауважимо, що саме цей показник і довелося застосовувати для встановлення чемпіона).

Змагання проходили на двох штучних полях. Глядацька аудиторія була хоч і нечисленна, але вона зуміла надати святу урочистості. Пристрасті вирували майже в усіх матчах з самого початку турніру і до  його завершення.
 

Першими на поле вийшли «Карпаті іґоз со» та «Журфак Юнайтед», де сильнішими виявилися перші — 2:0. Протягом усього турніру «Спорт-тайм» та «Карпаті ігоз со» йшли пліч-о-пліч, про що свідчить і їхня очна дуель — 2:2. Найбільше запам’ятались матчі «Срібна земля» – «Журфак Юнайтед» — 0:4, Радіо ФМ «Тиса» — «Карпаті іґоз со» — 1:4, «Спорт-тайм» — «Журфак Юнайтед» — 5:2. Саме в останньому поєдинку вирішувалася доля переможця турніру, де єдиному суто спортивному часопису краю не вистачило одного гола для повторення минулорічного успіху! Тож уперше чемпіоном стала газета «Карпаті іґоз со», з чим її і вітаємо.

Під час урочистого нагородження кожна команда – учасниця турніру – отримала пакет із пінистим напоєм, без якого не обходиться жодна реклама футболу. Призери та переможець турніру нагороджені грамотами, футбольними м’ячами, грошовими преміями й кубками. Кращим воротарем було визнано Юрія Дунду («Карпаті іґоз со»), кращим півзахисником — Яромира Лободу («Журфак Юнайтед»), а кращим нападником — Бориса Шатрова (Радіо ФМ «Тиса»).


Насамкінець хочеться висловити подяку спонсору турніру загалом і команди «Журфак Юнайтед» зокрема – партії "Удар" Віталія Кличка.
Яромир Лобода, 
студент відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416