Університетські журналісти здобули «бронзу» на обласному турнірі з міні-футболу

10.06.2014
karolina

5 червня, напередодні Міжнародного дня журналіста, на штучному майданчику біля спорткомплексу «Юність» медійники краю розіграли призи ХІІІ турніру з міні-футболу на Кубок журналіста Закарпаття. Цьогоріч вийшли позмагатися колективи ЗОДТРК «Тиса», газет «Срібна земля», «Kárpáti igaz szó», збірна «Новин Закарпаття» і «Спорттайму» та команда відділення журналістики УжНУ «Журфак Юнайтед».
Серед присутніх – чимало поважних гостей, знаних людей краю, зокрема голова обласного відділення НОК України І. Риляк, керівник обласної організації Національної спілки журналістів Д. Воробець, голова обласної ради ФСТ «Україна» В. Кушнірчук та інші.

З вітальним словом виступила голова оргкомітету турніру, очільниця обкому профспілки працівників культури Наталія Товтин, яка зауважила: «Я дуже щаслива, що ми щороку, вже утринадцяте, збираємося на ці змагання. Надзвичайно приємно, що підтримали журналістського турніру ідею і вона реалізується, незважаючи ні на які обставини. Рада вітати вас сьогодні тут. Бажаю вдалої гри, маси задоволення, гарного проведення часу, а також успіхів у вашій професії».

Пролунала на адресу журналістів величезна кількість привітань, слів подяки, неодноразово наголошувалося на тому, наскільки важлива і складна їхня професія, яку величезну роль відіграє і як без неї не обійтися у сучасному світі.


Наші уболівальниці

Відтак захід урочисто відкрили, і працівники ЗМІ поринули у вир боротьби. Це було виснажливо і дуже непросто. Грали журналісти на високому рівні. І довели, що вміють не лише оперативно висвітлювати життя краю, а й вправно копати м’яча. То легко і невимушено, то важко і з останніх сил. Бракувало повітря, але відкривалося друге дихання, і віра у перемогу додавала сил. Та й як можна було не виправдати надій, задивляючись в очі вболівальників, котрі завзято підтримували гравців та надихали на успіх?


Боротьба була запекла як у першій, так і в останній зустрічі

І ось остання гра, в якій університетський «Журфак Юнайтед» змагається з газетярами «Kárpáti igaz szó» за III місце. У напруженій боротьбі «бронзу» таки завоювали минулорічні переможці турніру – команда відділення журналістики УжНУ. «Срібло» дісталося ЗОДТРК «Тиса», а чемпіонами стали газетярі збірної команди «Спорттайм» + «Новини Закарпаття». IV і V місця – відповідно у  «Kárpáti igaz szó» та «Срібної землі».


Олександр Сабадош

Олександр Сабадош, журналіст газети «Спорттайм», зауважив: «Ми постійно граємо у футбол, якщо не разом у команді, то збираємося окремо в компаніях. Сьогодні зіграли як збірна, оскільки наша газета є невеликою, інколи не вистачає футболістів, тому згуртувалися з «Новинами Закарпаття». Особливих труднощів сьогодні не було, хіба що психологічний нюанс, коли в останній грі могли програти. Турнір, вважаю, пройшов на високому рівні, і це є свідченням того, що журналісти – професіонали не тільки у своїй діяльності, а й у спорті».

Після матчу – урочисте нагородження команд. І ми щиро вітаємо наших медійників. Бажаємо натхнення, успіхів у нелегкій роботі, а найголовніше – мати віддяку за свій нелегкий труд!

 

Оксана Пітра, для Медіацентру УжНУ
Фото Віталія Завадяка та Оксани Пітри

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416