«NightRide» вкотре об’єднав велосипедистів Ужгорода

21.10.2015
karolina

Тринадцятого жовтня кофти, шапки та шарфи стали теплим дрес-кодом для всіх ужгородців, котрі мають двоколісного друга. Велосипедисти зібралися на прогулянку під назвою «NightRideSweater», яку відвідало чимало студентів УжНУ.

 

Усі охочі крутили педалі до драмтеатру, адже там був початок заїзду.  Протягом акції учасників розважали запальні ведучі Едуард Коваленко та Володимир Гончаренко. Опісля традиційного піднімання вгору свого транспорту, велоколона вирушила в дорогу. Звідусіль лунали гучна музика та сигнали машин – молодь каталася вулицями Ужгорода, привертаючи увагу мешканців міста.

Для масового заїзду організатори «NightRideSweater» зібрали багато велосипедистів. Це було й справді захопливо, але без пригод не обійшлося. Часом не всі учасники могли впоратися з керуванням та зіштовхувалися один з одним. Саме тому про правила дорожнього руху постійно нагадував доктор філософських наук Федір Шандор.

Опісля годинного заїзду «біціглісти» зупинилися на Православній набережній та попрямували до філармонії, де продовжили розваги. Із теплими напоями в руках усі охочі могли послухати гурт «ЧАЛАМАДА», який тішив ужгородців закарпатськими піснями. Далі розігрували подарунки від партнерів «NightRideSweater». А найвитриваліші завершили теплий дружній вечір дискотекою. Своїми враженнями від велозаїзду поділилася студентка факультету здоров’я людини Тетяна Кропивницька: «Намагаюся ніколи не пропускати NightRide, адже це гарна нагода провести активний відпочинок у колі друзів. Сподіваюся, що цей захід будуть організовувати й надалі»..

«NightRideSweater» – остання масова велопрогулянка 2015 року, але відкриття нового сезону відбудеться вже навесні.

Анжела МАКОГІН, студентка відділення журналістики
Фото Сергія ДЕНИСЕНКА

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416