Кубок декана

18.05.2010
karolina

26 квітня вперше на філологічному факультеті відбулися змагання з міні-футболу на "Кубок декана". У заході взяли участь команда викладачів, команда аспірантів і молодих співробітників філологічного факультету, команда студентів 1-го курсу відділення журналістики, збірна команда студентів 2-4 курсів відділення журналістики, команда студентів словацького відділення, а також збірна команда студентів українського та російського відділень.

Захід, що проходив у стінах спорткомплексу "Буревісник", зібрав чимало студентів, викладачів та випускників філологічного факультету.

 

Щодо самих пристрастей, які вирували на футбольному полі, то все проходило доволі емоційно, але коректно. Думаю, що журналіст першого курсу Андрій Слохіняк ще довго згадуватиме червоне світло перед очима.

З вітальними словами виступив декан філфаку Юрій Михайлович Бідзіля, який побажав всім чесної гри.

Турнір розпочався матчем студентів 2-4 курсів відділення журналістики та студентів словацького відділення, який закінчився з рахунком 5:2 на користь журналістів. Пізніше відбулась гра за участі викладачів філфаку, які просто розгромили команду російського та українського відділень з рахунком 6:0, де найбільш яскравим гравцем команди став Василь Путрашик, який розписався у воротах суперника 5 разів. Команди викладачів та студентів 2-4 курсів стали фаворитами турніру на "Кубок декана" і вийшли у фінал. Переможці турніру

Перші хвилини фінального матчу проходили у рівній боротьбі, але молодість та енергійність взяли гору над командою розуму та досвіду. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу команди студентів 2-4 курсів з рахунком 2:0. Отже, вітаємо їх з перемогою та бажаємо такого натхнення і в навчанні.

 

Особиста подяка організаторам та вболівальникам, а також всім, хто був присутній на змаганнях.

Сподіваємося, що "Кубок декана" стане новою яскравою традицією на філфаці, що пропагуватиме здоровий спосіб життя, вміння створювати міцні дружні команди та зміцнювати відносини між викладачами, аспірантами та студентами філологічного факультету.

 

 

Юлія Юрковецька, координатор прес-клубу
молодого журналіста «Медіа-перспективи»

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416