Команда відділення журналістики здобула «Кубок журналіста Закарпаття» з футболу

06.06.2013
karolina


Епізод фінального матчу

 

З нагоди Дня журналіста 5 червня на стадіоні ужгородської ЗОШ №7 вісім команд зійшлися в боротьбі за перемогу в ХІІ футбольному турнірі за Кубок журналіста Закарпаття. Організатором турніру виступив обласний комітет профспілки працівників культури за сприяння обласної організації спілки журналістів України, Асоціації спортивних журналістів Закарпаття, Федерації футболу Закарпаття, облради та спортивного товариства «Динамо».


Атаку розпочинає Ян Рогач

Надзвичайно приємно, що вперше в цих змаганнях титул чемпіона здобула команда відділення журналістики (як її охрестили, «Журфак Юнайтед»). Крім того, індивідуальна нагорода – звання найкращого нападника – дісталася гравцеві нашого гурту Янові Рогачу.


Віталій Завадяк

Капітан команди переможниці Віталій Завадяк приємно вражений:
– У нашу перемогу ніхто не вірив. Але ми психологічно і фізично налаштувалися на турнір і знали, що мусимо потрапити в призери, як це було останні два роки. У нас були дуже сильні суперники. Це і команда «Спорт тайм», і «Карпаті Ігоз Со», яка, до речі, попередні два роки ставала чемпіоном, і якби вони виграли цьогоріч, кубок залишився б у них назавжди. Але все було файно! Ми були молодцями!


Олександр Курта

Студент відділення журналістики, гравець команди Олександр Курта каже:

– Турнір, присвячений Дню журналіста, дуже сподобався. Оскільки я брав участь у ньому вперше, то враження залишились неймовірні, можливо, це через здобуту перемогу. Організація заходу, запрошені гості, емоції – все, що передбачає справжній футбольний турнір – було! Команди, що брали участь, показали досить високий рівень гри, судді працювали ретельно та уважно, вболівальники не нудьгували. Приємно брати участь у таких заходах.


Наталія Товтин

Голова оргкомітету, очільниця обласного комітету профспілки працівників культури Наталія Михайлівна Товтин підмітила:

– Цьогоріч змагання вдалося провести на дійсно високому рівні. Команд зібралося багато, усі мали хорошу фізичну підготовку… Я рада, що такого роду змагання проводяться в нашому регіоні.

Смачним презентом потішили футболістів колеги із Закарпатської філії Київського славістичного університету, які приготували традиційну закарпатську страву – боґрач.

Ми вітаємо всіх колег із професійним святом – Днем журналіста! Бажаємо натхнення, здійснення творчих задумів, невичерпної енергії та сміливих проектів. Нашому ж відділенню зичимо процвітання, невпинного розвитку й досягнення нових висот у науковій і творчій діяльності.


Переможці турніру – команда відділення журналістики «Журфак Юнайтед»

Підсумки журналістського турніру

І місце – «Журфак Юнайтед»
ІІ місце – «Спорт тайм»
ІІІ місце – «Карпаті Іґоз Со»
ІV місце – «Відомості міліції»
V місце – «Срібна Земля»
VI місце – «ТРК "Тиса"»

Поза конкурсом у турнірі брали участь також збірні Закарпатської ОДА та Ужгородської міськради.

Вероніка Мороз,
студентка відділення журналістики

 

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416