І словом, і м’ячем...

22.03.2012
karolina
Філологія і спорт – речі непоєднувані? Ви все ще так уважаєте? Маєте привід засумніватися.
У четвер, 22 березня, щирі поціновувачі СЛОВА з Ужгородського національного університету довели, що таке твердження – всього-на-всього стереотип, який можна і треба спростовувати. Викладацько-аспірантська дружина філологічного факультету засвідчила, що знає не тільки, як липа шелестить у місячні весняні ночі, влаштувавши справжній фурор у волейбольному турнірі на V загальноуніверситетській спартакіаді.

 

Виступаючи в груповій частині традиційного вишівського змагання, викладачі філфаку, серед яких четверо представників кафедри журналістики – Віталій Завадяк, Василь Путрашик, Володимир Тарасюк та Василь Шаркань, інженер телерадіостудії при кафедрі журналістики Роман Кугаївський, а також «український літератор» Олег Хававчак та аспірант-русист Федір Смірнов, не залишили шансів командам більш «чоловічих» підрозділів УжНУ – стоматологічного, географічного, хімічного, економічного факультетів та факультету суспільних наук. Злагоджені дружні дії й жага перемоги всіх без винятку гравців філологічного гурту, без перебільшення, викликали справжній шок у суперників і глядачів, котрі досі звикли були сприймати словолюбів у таких змаганнях як наочне втілення олімпійського принципу: «Головне – не перемога, а участь».

Тож, ставши найкращою у ІІ групі цьогорічного волейбольного турніру, дружина філологів здобула право у понеділок, 26 березня, позмагатися у фінальній частині за перемогу з командами фізиків, фізкультурників та суспільників. Принагідно зауважимо, що підтримка прекрасної статі у вирішальних двобоях була б для спортивних словолюбів принаймні не зайвою. 😉

 

P.S. Мабуть, глядацької підтримки у вирішальний момент філологам таки забракло – фізики виявилися на голову сильніші. 🙂 Хоч змагалися словолюби гідно.
Що ж, друге місце – наче теж непоганий результат. Доживемо й до першого. 🙂

VIP

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416