Головне не перемога, а шанс потримати м’яч у руках!

23.10.2013
karolina


Команда філологічного

21-22 жовтня у спорткомплексі УжНУ «Буревісник» пройшли групові матчі за вихід у плей-оф спартакіади УжНУ з баскетболу серед юнаків. У спортзалі панувала справжня змагальна атмосфера: учасники налаштовували себе на бій, а вболівальники намагались усіма силами підтримати свій факультет.

У зв’язку з кількістю команд було вирішено розподілити їх на 6 груп по 3 команди в кожній (винятком стала тільки одна група, в якій виступали 4 збірні від факультету).

Філологічний факультет теж виставив свою команду. Дарма що висококваліфіковані баскетболісти у команді відсутні – прагнули взяти гору над суперником спортивним завзяттям та волею до перемоги. Не вийшло: суперниками виявилися добре підготовлені команди юридичного та факультету здоров’я людини.

 


Філологи беруть участь у спартакіаді

Уболівальники охрестили ці матчі битвою Давида та Голіафа. Посівши в підсумку останнє місце, наші баскетболісти виглядали, проте, достойно, вели боротьбу за кожен м’яч.

Студент відділення журналістики, гравець команди Оти Ерделі не вбачає в поразці трагедії: «Це цінний досвід, не варто розчаровуватись у своїх силах. Об’єктивно оцінюємо ситуацію – суперники були на голову сильніші. Варто додати, що в нашій команді грали майже всі першокурсники, тобто молоді та не зіграні студенти. Головне, що ми стали частиною цих змагань».


Приємно, коли вболівають

Декого змусили прийти на спартакіаду і відданість факультету, і романтичні почуття. Дівчина з філологічного, що вболівала за хлопця з географічного, розповідає: «Чесно кажучи, я не прихильник баскетболу, проте захоплення свого хлопця намагаюсь розділяти. Та ще й хлопці з нашого факультету виступали. Молодці, старалися, проте чогось не вистачило. Спортивні змагання між факультетами не розпалюють ворожнечі, бо ж усі знають, що бойовий настрій залишається на спортмайданчику. А поза ним ми всі дружні студенти УжНУ, які люблять спорт».

Отож до ¼ фіналу, що відбудеться 23 жовтня, пройшли команди, які посіли перші місця в своїх групах: факультет здоров’я людини, ІТФ, математичний, факультет суспільних наук, фізичний, інститут економіки та міжнародного права. А також путівки в плей-оф вибороли юридичний та стоматологічний факультети, що посіли другу сходинку з найкращими показниками.

Олександр Курта, студент відділення журналістики

 

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416