Що відчувають першачки філологічного на третьому тижні навчання? 

21.09.2023
moderator

18 вересня розпочався вже третій тиждень навчання. Для багатьох першокурсників здобуття вищої освіти – це сміливий крок, тож не дивно, що кожен день наповнений новими думками та викликами. Студенти починають осягати глибину й різноманіття дисциплін, які розкриваються перед ними на захопливому шляху навчання.

Першачки вже мають враження про університет та готові ними поділитися.

Олеся Мельник, студентка спеціальності «Філологія. Українська мова та література»: 

– Кожного дня ми дізнаємося багато нового й цікавого. За три тижні встигли гарно подружитися з групою. Потроху адаптуюся до  студентського життя. Викладачі сучасні і дійсно цікаво навчають нас.

Мирослава Глагола, студентка спеціальності «Міжнародна журналістика»: 

– Промайнув майже місяць в УжНУ, а присмак посвяти ще досі відчувається. З того часу я вже офіційно студентка… Пройшовши шлях поселення в гуртожиток, я познайомилася з приємними людьми та майбутніми колегами! Ми гарно спілкуємося, вже добре відчуваємо студентське життя. Були моменти смутку, але дружній колектив щоразу піднімає настрій – особливо записами відео для тіктоку!

Олена Лугош, студентка спеціальності «Філологія. Польська мова та література. Зарубіжна література»: 

– За перші тижні навчання я зрозуміла, що студенти та викладачі тут дуже відкриті. Кожен готовий тобі допомогти, якщо виникає потреба. Позитиву, радості, натхнення на філологічному – хоч відбавляй!

Максим Костик, студент спеціальності «Журналістика»:

– Незважаючи на невеликий проміжок часу, я вже встиг прожити багато нових відчуттів під час навчання в УжНУ. Пари, новий колектив, молодий педагогічний склад гарно резонують один з одним, а враження від навчання стають набагато приємнішими й цікавішими. Вже за три тижні навчання я опанував багато корисної інформації, по-новому поглянув на свої знання та зарядився на цей рік.

Кароліна Шмигіна, студентка спеціальності «Філологія. Українська мова та література. Літературна творчість. Документознавство та інформаційна діяльність»:

– Звичайно, спочатку було незвично, в університеті все відрізняється від шкільного  навчання, особливо довгі пари. Але з часом адаптуєшся до нової обстановки, навчального процесу. Поки мені подобається, багато цікавого й нового отримую від викладачів та студентів.

Юлія Рошко, студентка спеціальності «Філологія. Чеська мова та література»:

 – Перший тиждень навчання для мене був по-особливому цікавим.

Все нове і ти з цікавістю сидиш та думаєш – що ж буде далі? На другому тижні все було більш звичним. Ще я познайомилася з новими людьми, з якими у нас є спільні інтереси. Я дуже щаслива, що обрала саме УжНУ!

Валерія Бороховська, студентка спеціальності «Реклама та звʼязки з громадськістю»:

– Третій тиждень навчання в УжНУ підходить до кінця і вже за це час я отримала нереальні емоції та купу нової інформації. Мені дуже подобається освітня програма, оскільки я глибше вивчаю предмети, які мене цікавлять, і в яких я хотіла б розвиватися далі. Викладачі дуже компетентні, зацікавлені в передачі знань студентам та пояснюють, коли щось не зрозуміло. Також університет дає можливість брати участь у різних заходах та пропонує цікаві гуртки. 

Третій тиждень – це лише початок захопливого шляху на філологічному факультеті. Студенти подолали початкові труднощі та активно долучаються до навчального процесу, студентського життя. За цими першими враженнями – справжній досвід адаптації та саморозвитку, важливий для здобуття знань і професійного розвитку!

 

Лілія Гложик, Вероніка Товтин, студентки 1-го курсу спеціальності «Журналістика»

 

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416