Нам – 70! І зараз ми це покажемо!

09.10.2015
zoya


7 жовтня, напередодні відзначення 70-літнього ювілею Ужгородського національного університету, студентський актив влаштував оригінальний флешмоб.
Із початком пар на автостоянці, що знаходиться на «БАМі» біля головного корпусу вишу, почали збиратися студенти. Відповідно до задуму кілька координаторів активно скеровували учасників до попередньо накреслених зон, оздоблених спеціальними кольоровими стрічками. Це, звичайно, ускладнювало паркування автомобілів, але  ніхто  з цього трагедії  не робив. Машини розмістили трохи далі, на нижній стоянці (тішить, що автостоянка поблизу головного корпусу УжНУ дійсно велика! J).

Останні приготування – і всі учасники на своїх місцях. Із висоти шестиповерхового навчального корпусу за студентами стежать об’єктиви фото- та відеокамер, аби все це презентувати в ефектному ролику  на святковому засіданні Вченої ради університету.

Втілити задум флешмобу організатори вирішили в три етапи: спочатку молодь зобразила кордони нашої держави (зокрема з анексованим Кримом), згодом – герб УжНУ, а опісля відтворила ювілейну дату – 70 років, при цьому кожного разу весело вигукуючи «УжНУ!», «70 років!», «Україна!»

Студенти зізнаються: участь у подібних заходах викликає тільки позитивні емоції.  «Я дуже тішуся, що долучилася до такої веселої та креативної справи, за допомогою якої ми привітали свій рідний університет», – зазначає одна зі студенток .

Голова студентського профкому УжНУ Ростислав Головчанський стверджує: «Цей флешмоб зініційований  профкомом студентів і має на меті не просто привітати  всіх із сімдесятиріччям, а показати, що УжНУ є невід’ємною частиною України. В акції  було задіяно близько 500 людей. Ми раді, що вдалося втілити в життя таку цікаву ідею».

Нагадаємо, урочистості з нагоди солідного ювілею триватимуть до 18 жовтня включно. Це, власне, офіційна дата відкриття найбільшого вишу в краї.

Олександр КУРТА, студент відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416