Студенти-другокурсники готують радіопакети на парах з теорії і методики журналістської творчості

21.03.2018
zoya

Ще на початку другого курсу, дізнавшись про дисципліну «Теорія і методика журналістської творчості», ми були впевнені, що її вивчення буде не менш цікавим та насиченим, ніж на першому курсі. Оскільки цей предмет зосереджує увагу на вивченні радіо, нас чекали довгі години записів у телецентрі і можливість відчути себе радіожурналістами.

Юрій Михайлович Бідзіля, який і викладає «Теорію та методику», дав, здавалося б, неможливе завдання: щотижня готувати радіопакет. Ми важко видихнули, зібрали волю в кулак і налаштувалися на роботу. Однак це виявилося не настільки важко, як здавалося спочатку. Кожна з груп, на які ми розділилися, мала обрати назву радіо, певну тематику та структуру і дотримуватися заданого плану впродовж усього періоду. Перша програма, як зазвичай, пробна, і тому не обійшлося без проблем під час запису, монтажу та представлення роботи. Підводила апаратура, здавали нерви, але ми зуміли пройти через це й готові представити на загальний огляд наші радіопакети.

Отож першим ви почуєте «Плафон», який висвітлює тільки позитивні події. Випуск присвячений Дню Святого Валентина, коханню та поезії. Готували програму Оксана Кичера, Яна Созанська, Сюзанна Петрішко і Тетяна Юска. Позитив, який завжди панує в цій компанії, не міг не позначитися на їхньому радіо. На хвилях «Плафону» ви не почуєте новин про пограбування, теракти та злочини загалом. Лише хороші та цікаві події, яких так не вистачає сучасності. Тож слухайте і насолоджуйтеся!

Оксана Кичера, студентка відділення журналістики УжНУ

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416