Запрошуємо до магістратури за спеціальністю "Журналістика"!

11.05.2018
karolina

Випускників бакалаврату за спеціальністю "Журналістика" та випускників інших спеціальностей запрошуємо вступати до магістратури за спеціальністю "Журналістика".

Зовнішнє незалежне оцінювання при вступі на навчання до ДВНЗ "УжНУ" для здобуття ОС магістр необхідно складати:
– для вступу за спеціальностями 032 «Історія та археологія», 051 «Економіка», 052 «Політологія», 053 «Психологія», 054 «Соціологія», 061 «Журналістика», 242 «Туризм», 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», 292 «Міжнародні економічні відносини» за всіма формами навчання. Таким вступникам необхідно буде пройти єдиний вступний іспит з іноземної мови. Реєстрація на нього триватиме з 14 травня до 18-ї год. 5 червня.
– для вступу за спеціальностями 081 «Право» та 293 «Міжнародне право» за всіма формами навчання. Таким вступникам потрібно складати єдиний вступний іспит з іноземної мови та єдине вступне випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей. Реєстрація на ці тестування теж триватиме з 14 травня до 18-ї год. 5 червня.
Тестування з іноземної мови відбудеться 11 липня, а з права та загальних навчальних правничих компетентностей – 13 липня.
Звертаємо також увагу, що складання додаткових фахових вступних випробувань для вступників, які вступають на основі ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня), здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки) розпочинається 14 травня та закінчується 31 травня. Реєстрація таких вступників можлива лише за умови успішного складання додаткового фахового випробування.
Міністерство освіти і науки затвердило Порядок організації та проведення вступних випробувань до магістратури.
Реєстрація випускників бакалаврату ДВНЗ "УжНУ" 2018 року для вступу за "своєю" спеціальністю буде здійснюватися відбірковою комісією факультету. Реєстрація випускників минулих років, випускників та студентів інших закладів вищої освіти, вступників за "перехресним вступом" - приймальною комісією (вул. Університетська, 14 / 228).
Для реєстрації необхідно подати:
1. Копію документа, що посвідчує особу (паспорта).
2. Копію довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).
3. Копію документа державного зразка (диплома) про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) - для випускників минулих років або довідку щодо планового строку завершення навчання та отримання диплома в 2018 році, видану за місцем навчання (деканат факультету ДВНЗ "УжНУ" або ректорат іншого закладу вищої освіти), - для осіб, які завершують навчання за ступенем бакалавра у 2018 році.
4. Чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см.
Також інформуємо, що результати тестів з англійської, німецької, французької та іспанської мов, отримані під час складання ЗНО для вступників на перший курс для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) не будуть зараховані як результати єдиного вступного іспиту з іноземної мови («ЗНО на магістратуру»).
У 2018 році приймаються результати єдиного фахового вступного випробування 2017 та 2018 років, крім оцінок з англійської, німецької та французької мов. Оцінки з англійської, німецької та французької мов приймаються лише з результатів єдиного вступного іспиту 2018 року.

Приймальна комісія

Програми вступних випробувань - на офіційному сайті УжНУ.

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416