Випускники УжНУ вивчали роботу обласної ради

04.04.2012
karolina

Двадцять студентів-випускників УжНУ – майбутніх юристів, економістів, політологів, міжнародників – мали змогу безпосередньо на практиці ознайомитися з діяльністю обласної ради.

Заступник голови обласної ради Андрій Сербайло розповів студентам про склад обласної ради VІ скликання, депутатські комісії і фракції, пріоритетні питання діяльності, взаємодію обласної ради з органами місцевої влади та її міжрегіональні і міжнародні взаємозв’язки, структуру виконавчого апарату тощо.

Віктор Пащенко, директор Закарпатського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, який є організатором зустрічі, каже, що такі практичні семінари для студентів закарпатських вузів проводяться щороку – в рамках Програми підготовки випускників вузів до роботи в органах місцевої влади. Випускники два тижні в Центрі вивчають теорію, відтак ще два тижні – практичні заняття. Як правило, студенти зустрічаються з керівництвом обласної ради, Ужгородської районної ради і райдержадміністрації.

Простажувавшись місяць за програмою Центру підвищення кваліфікації держслужбовців, вони отримають відповідний сертифікат, який дає їм право претендувати на роботу в органах місцевої влади.

 

Христина МИГАЛИНА, студентка відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416