Викладачі кафедри журналістики проти зазіхань на свободу та гідність громадян!

26.12.2013
karolina


Ми проти зазіхань на свободу та гідність громадян!

Ми, викладачі кафедри журналістики Ужгородського національного університету, глибоко обурені ставленням представників української влади до журналістів, яке останнім часом послідовно виявляється у перешкоджанні їхній професійній діяльності, зневазі до статусу журналіста у демократичному суспільстві, відвертим ігноруванням правдивих результатів журналістських розслідувань.

Надцинічним, скоєним з особливою ненавистю і жорстокістю вважаємо побиття в ніч на 25 грудня відомої журналістки Тетяни Чорновол. Висловлюємо солідарність із громадянами України, у т. ч. професійними журналістами, які вже висловили своє вкрай негативне ставлення до цього злочину та інших подібних ганебних фактів.
Долучаємо свої голоси до вимог провести об’єктивне розслідування, якнайшвидше покарати злочинців, ужити всіх заходів для запобігання таких кричущих, людиноненависницьких, варварських випадків.

Як і всі нормальні громадяни, люди ХХІ (підкреслюємо!!!) ст., ми хочемо жити у цивілізованій європейській державі, де панує ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, де поважають людську гідність, де не б’ють і не вбивають журналістів.

26 грудня 2013 р.

Викладачі кафедри журналістики
Ужгородського національного університету

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416