Христина Ярема: «Щоб наукова робота була цікавою, треба зробити її такою»

23.11.2015
karolina

17 листопада, в Міжнародний день студента, відбулося засідання Прес-клубу молодого журналіста «Медіаперспективи». Тема обговорення – «Журналістика і наука: грані взаємодій».

Організатор заходу, кандидат філологічних наук, доцент Володимир Тарасюк запросив голову Наукового товариства студентів та аспірантів філологічного факультету (НТСА) Христину Ярему, яка поінформувала студентів-першокурсників відділення журналістики про роботу об’єднання.

Гостя розпочала свій виступ, привітавши присутніх зі святом і додала: «Закликаю вас, по можливості, зрозуміло, долучатися до всього, що відбувається на філологічному факультеті».

Далі йшлося про діяльність НТСА. Можливість досліджувати цікаві теми, публікувати статті, брати участь у наукових конференціях, бесідах, дискусіях, майстер-класах, – те, що забезпечує організація.

«Ми створили товариство не для того, щоб змушувати приходити на якісь заходи. Ми хочемо чути, що вам подобається», – зауважила Христина Ярема. Дослухатися до порад, пропозицій студентів та допомагати реалізувати задумане – важлива мета товариства.

Учасників засідання зацікавила інформація про те, що співпраця з НТСА може дати додаткові бали при вступі до магістратури (за умови написання якісної наукової роботи).

Христина Ярема також повідомила терміни проведення Міжнародної наукової конференції на базі УжНУ (20-21 квітня 2016 р.) і запропонувала першокурсникам долучатися до проведення цього заходу та роботи Наукового товариства студентів та аспірантів загалом.

Охочі взяли номер телефону Христини та долучилися до спільноти організації у соціальних мережах. Цілком можливо, що хтось із присутніх стане частиною НТСА.

Ольга Брайлян,
студентка відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416