Філфак святкував свій 65-й рік народження

22.10.2010
karolina

Початок тижня, що припав на 18 жовтня, вніс святкові корективи в уже, здавалось би, розмірене життя студентів. Як відомо, цього дня 65 років тому був заснований Ужгородський національний (тоді державний) університет.   

Отож ця подія не залишилася поза увагою на одному з найстарших факультетів УжНУ - філологічному: тут спільними зусиллями студентів різних відділень були підготовлені урочисті заходи з нагоди ювілею нашої альма-матер.

До речі, святкували разом з факультетом романо-германської філології, який відокремився від філологічного факультету 44 роки тому.

Розпочалися урочистості вітальними промовами деканів факультетів: професорів Бідзілі Юрія Михайловича та Фабіан Мирослави Петрівни.

Одна з найбільших аудиторій головного корпусу УжНУ ледве вміщувала всіх охочих насолодитися співом студентів обох факультетів, їх грою на гітарі та виставою про студентське життя - своєрідною інтерпретацією "Енеїди"Котляревського.

Переглядаючи щойно створену під керівництвом доцента кафедри журналістики Володимира Тарасюка кінострічку про УжНУ, присутні дізналися чимало нового про історію створення, становлення та розвитку нашого університету.

Зворушливими були спогади викладачів обох факультетів, які вже не один десяток років працюють в стінах нашого вишу.

Проте найбільше запам'ятається цей день студентам-першокурсникам, адже їм під звуки університетського гімну видавали найважливіший студентський документ – залікові книжки. Цей день став для них ще одним свідченням того, що вони перетнули межу дитинства і вступили в нове, доросле життя.

 
Галина Михайлова,
студентка І курсу відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416