«Смачно в УжНУ» з Галиною Шумицькою, котра знає рецепти успіху, але впевнена, що вибирати й готувати маєш сам

28.06.2017
karolina

Щойно поскладали ЗНО свіжоспечені випускники й випускниці шкіл, на часі – скуштувати абітурієнтського хліба. Попереду – відповідальний етап вибору того, де їм професійно «випікатися» далі, ще й так, щоб не глевкими фахівцями вдатися. Тим, хто має смак до Слова і хоче його відчувати ще тонше, делікатніше, стати справжнім гурманом, господиня філфаківської кухні – декан факультету Галина Шумицька – вирішила розказати і показати, що і як уміють готувати на цьому ґаздівстві

Крім рецепту страви, яку приготувала Галина Шумицька (він у самому кінці програми), пропонуємо вам також швидкий доступ до, на наш погляд, «найсмачнішого» з того, чим поділилася в розмові декан філологічного факультету. Тож у цьому «меню»:

Василь Третяк,
камера Роберта Паппа

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416