Не проґавте творчого конкурсу з журналістики!

Вступна кампанія ’2012 триває. Абітурієнти все ще подають документи, зокрема й в УжНУ.
Приймальна комісія повідомляє, що завтра, 20 липня, відбудеться творчий конкурс для абітурієнтів, котрі подали заяви на журналістику.
Отож УВАГА! Початок – о 9:00 в основному навчально-лабораторному корпусі УжНУ (вул. Університетська, 14, аудиторія В1). Вступник, який розраховує на позитивний результат, повинен мати загальне уявлення про газетно-журнальні жанри й володіти публіцистичним стилем письма. Обсяг твору – не менше 250 слів. Максимальна кількість балів за роботу – 200, мінімальна — 140. Для осіб, котрі з якихось причин не змогли подати передбачені документи, буде проведено додатковий відбір – 26 липня.

Старший технічний секретар приймальної комісії філологічного факультету Марта Іванівна Демчик констатувала, що ліцензійний обсяг набору на спеціальність «Журналістика» становить 30 місць на денну (15 – держзамовлення) і стільки ж на заочну (3 – держзамовлення) форми навчання.
До слова, на журналістику подали заяви абітурієнти з усіх районів Закарпаття. Крім того, є охочі вивчати медіа в УжНУ зі Львівської, Черкаської, Хмельницької, Вінницької та Донецької областей.
Дехто зі вступників уже пробував перо – публікував свої матеріали. Є також переможці Всеукраїнських олімпіад. Ми бажаємо успіхів усім, хто мріє незабаром опановувати фах журналіста. Вірте у власні сили!

 

Андріана КОФЕЛЬ,
студентка відділення журналістики УжНУ

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416