Бакалаврами БУТИ

 

Бакалаври журналістики-2012 з головою ДЕК - професором Олегом Богуславським - та викладачами кафедри

З приходом літа у студентів починається пекельна пора. Звати її сесія. Студенти 4-их курсів почали складати комплексні державні іспити та захищати свої кваліфікаційні бакалаврські роботи. Кафедра журналістики – не виняток. Цьогоріч роботу комісій очолили Олег Вікторович Богуславський, доктор наук із соціальних комунікацій, директор Інституту журналістики і масової комунікації Класичного приватного університету (м. Запоріжжя), та Юрій Михайлович Бідзіля, професор, завідувач кафедри журналістики УжНУ.

Наші четвертокурсники зі схвильованими обличчями бігають коридорами та знервовано обговорюють результати іспитів. А виявилися вони радісними для кожного, адже всім без винятку вдалося подолати цей складний шлях до омріяного статусу – "бакалавр”.

 


 

Враженнями поділилися новоспечені бакалаври журналістики:

Олександра Артюхіна:
– Я дуже щаслива, що наші держіспити і захист бакалаврських відбулись для всіх успішно! Викладачі кафедри допомогли нам якнайкраще впоратися із не дуже легким завданням, часом навіть здавалось, що вони хвилюються більше за нас! Дякую також своїм друзям за підтримку, адже за період підготовки до іспитів я наробила галасу і нанервувала їх дай Боже, але без них я би не впоралась! Нарешті ми, 4-курсники, можемо сказати: "Та-а-а-ак, МИ це зробили!”. Щиро вітаю наших старших колег – магістрів та спеціалістів – і бажаю їм успіху! Сподіваюсь що у нас через рочок-другий вийде все так само вдало!

Яромир Лобода:

– Я неймовірно радий!!! Будучи першокурсником, навіть віри не йняв, що дійду до четвертого курсу та ще й отримаю диплом бакалавра ))
Оскільки займаюсь професійно футболом, на який витрачаю купу часу, то не дуже хотів вчитися. Але батько сказав, що треба, бо йому «не потрібний тупий футболіст». От і намагаюся здобути освіту.
Зараз мене переповнюють емоції. Я дуже радий за себе і однокурсників, що ми це зробили.

Яна Мийсарош:
– Я відчула легкість і щастя. Навіть не очікувала такого результату. Думала, отримаю свою трійку і піду додому спати, а тут дві п’ятірки! Одразу зателефонувала мамі. Також було приємно відчувати підтримку однокурсників.

Роман Сов’як:

– Сподобалося, як ми готувалися до іспитів. Всі шукали матеріали і ділилися одні з одними, навіть вчилися разом. Це зближує. Потім була така шалена підтримка від однокурсників. Всі телефонували перед держіспитом, перед захистом бакалаврської роботи, консультували, допомагали щось довчити. Думав, що за ці дні телефон до вуха приросте ))
Головне, що цей важливий етап пройдено! І ми вже готові підкоряти нові вершини!

 

Катерина Горняк, студентка відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416