На медійному підрозділі відбулася презентація програми UPSHIFT

05.10.2023
moderator

4 жовтня комунікаційна менеджерка, випускниця кафедри журналістики Тетяна Лесюк та асистент програми Богдан Репениць ознайомили студентів із можливостями втілювати ідеї, вирішувати актуальні проблеми завдяки програмі UPSHIFT. Сьогодні триває реалізація другої хвилі, а студенти, подавши заявку і пройшовши відбір, можуть отримати фінансування для свого проєкту.

До програми будуть залучені 20 менторів, 40 команд та понад 160 апшифтерів. UPSHIFT у Закарпатській області ГО «Простір молоді» в рамках програми «Розвиток потенціалу молоді у західних областях України», що імплементується ІСАР Єднання.

Майбутнім журналістам, рекламникам і піарникам розповіли, що учасники програми навчаються працювати в команді, аналізувати виклики, нестандартно мислити. За підтримки менторів молодь знаходить ефективні рішення для проблем, які їх турбують, і в результаті створюють власний суспільно корисний проєкт, отримують ресурси на його реалізацію.

На зустрічі показали, як проходив буткемпт (чотириденний тренінг) першої хвилі UPSHIFT на Закарпатті. Розповіли про цікаві проєкти, які вже реалізовують учасники.

«Програма реалізується в більш ніж 40 країнах світу. В Україні існує з 2018 року та цього року вперше запроваджується на Закарпатті. У програмі на вас чекають нові знайомства, класна спільнота, зміни, прокачка навичок та корисний досвід. Я сподіваюся, мені вдалося розповісти про можливості, які отримує молодь, заповнивши анкету на сайті upshiftukraine.org.», – зазначила Тетяна Лесюк.

Студенти, присутні на зустрічі, зацікавилися програмою. У молоді постійно є ідеї, однак виникає питання – як їх реалізувати? Завдяки UPSHIFT можна зробити щось корисне для країни. Зараз медійники можуть заповнити анкети і в близькому майбутньому втілити власні проєкти.

 

Марія Гаджега, студентка 1 курсу спец. «Журналістика»

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416