На філологічному факультеті виростили Великоднє деревце

22.04.2014
evgenia

Кожен був захоплений ідеєю з майстер-класом. Адже разом із тобою, так само десь і незграбно, робили свої великодні символи і декан факультету, і викладачі, старші студенти – що може ліпше об’єднати. На таких подіях і зростає факультетська родина.


Крістіна Гудак

«Я така щаслива, що нас сьогодні навчали писанкарства. Це та можливість, де можеш легко навчитися чогось нового і красивого. Своє яйце обов’язково повезу додому, аби ним похвалитися. Тепер я в цій справі вже майстер. Якщо загалом – то тут усе просто: ми об’єднуємося, відкриваємо в собі якусь схильність, хай навіть і до підбирання кольорів, а ще – створюємо одне одному свято!» – коментує студентка ІІІ курсу відділення журналістики Крістіна Гудак.

Окрім того, що студенти вчилися писанкарства, кожен із них за виготовлений виріб міг «Скуштувати народної мудрості!» – бубликів із прив’язаними до них побажаннями. Багато хто зізнавався, що пророцтво, яке випало, дуже символічне для них.

Наприкінці ж було оформлено філологічне великоднє деревце, де красувалися унікальні роботи наших студентів. Проте, аби відчути справжній настрій – Вам краще переглянути відео. У таких випадках – слова зайві.

Світлана Лапига

Відео Роберта Паппа

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416