«Міс студентство Закарпаття» – не просто 90-60-90...

16.05.2013
pankovych
«Ніч у бібліотеці»
«Ніч у бібліотеці»

14 травня на сцені облмуздрамтеатру зібралося 14 неповторних студенток із різних вишів Закарпаття, аби з’ясувати, хто ж стане найкрасивішою студенткою Закарпаття.

Пропоную вашій увазі невеличку подорож у часі, як-то кажуть, із власних записів.


19.00. Зал облмуздрамтеатру заповнюється, всі в очікуванні свята. І от раптово запалюються екрани і ми бачимо відео з відбірного конкурсу краси «Міс студентство Закарпаття – 2013». Розсуваються завіси, на сцену виходять всі конкурсантки в народному вбранні, справжні україночки. Думаю, кожну з дівчат переповнювало неабияке хвилювання, та всі трималися дуже гідно. Кожна продефілювала, рухи такі витончені й граційні, аж дух перехоплює. Красуні просто неймовірні. З’являються ведучі − Вікторія Рижова та Іван Полюжин, які щиро бажають учасницям успіху.

Нарешті відбувається знайомство з дівчатами − зал зривається оплесками. Цього року учасницями конкурсу «Міс студентство Закарпаття» стали 14 представниць вишів нашого краю. Згодом переглядаємо ролик у хлібопекарні, з особливою увагою спостерігаємо за майстерністю дівчат, які доводять, що не тільки красиві, а й працьовиті, та досить вправно дають собі раду з хлібними виробами. Не втратили красуні можливості й скуштувати приготоване.

Представляють суддів, організаторів, партнерів. А попереду –справжній феєрверк емоцій. Вечір продовжує студія сучасного танцю «Бліц», яка виконує хіп-хоп на підборах. Незабаром другий вихід дівчат у молодіжному вбранні. «Всі такі стильні», − вигукує хтось із залу.

Трохи згодом на екрані проректор УжНУ Федір Шандор прогулюється з нашими красунями вулицями Ужгорода, відтак ще один танець «Бліцу» і буквально за мить − ролик зі спортивного залу.

Вихід у купальниках, усі задоволені, не стримують емоцій. На сцену виходить Катерина Лях з гімнастичним номером, граційні рухи дівчинки нікого не залишають байдужими. Тим часом демонструється відео з коктейльної вечірки в нічному клубі «Панорама» та вкотре виступає, вже з композицією «Сон», студія сучасного танцю «Бліц».

Вихід у вечірніх сукнях. Ведучі пропонують подивитися «Німе кіно» про все, що відбувалося за лаштунками.

До обрання переможниці залишається все менше часу. Щоб трішки підтримати конкурсанток, виступає з піснею Віктор Пап.

І ось нарешті на сцену виходять учасниці в сукнях від салону «Роксолана», настав животрепетний момент оголошення результатів конкурсу.

Отже:

  • Міс фото – Марія Дьолог;
  • Міс глядацьких симпатій – Тетяна Волощук;
  • ІІ-віце-міс – студентка Свалявського коледжу Національного університету харчових технологій Тімеа Гештень;
  • І-віце-міс – студентка Мукачівського державного університету Марія Кислицька;
  • А головна корона переможниці лягає на голову студентки Ужгородського національного університету Габріелли Гріцу.

Під оплески присутніх учасницям вручають подарунки, кожен хоче сфотографуватися з красунями, привітати…

І… зал майже порожній – всі поспішають в нічний клуб «Панорама».

Переможниця «Міс студентство Закарпаття – 2013», студентка УжНУ Габріелла Гріцу ділиться враженнями:


Габріелла Гріцу

«Мені дуже сподобалося брати участь у конкурсі. Враження класні, організація на вищому рівні, все було прегарно. На перемогу я не сподівалася, в мене були інші прогнози, тому приємно здивована. Дуже вдячна всім, хто мене підтримував. Майбутнім учасницям я б порадила побільше впевненості в собі, багато усмішок і всього найкращого».

Глядачка Альона Кислицька розповідає про свої емоції:


Альона Кислицька

«Атмосфера сьогоднішнього вечора непередавана, все дуже яскраво, кожна з учасниць була гідна перемоги, але мені, звичайно, найбільше запам’ятався вихід моєї дочки Марії Кислицької, яка стала I віце-міс. Для мене, як для матері, саме вона є найкращою».

Власне про організацію вечора та підбір учасників повідав голова оргкомітету й Студентської ради Закарпатської області Іван Полюжин:


Іван Полюжин

«Як голова оргкомітету, хочу сказати, що наша команда справді старалася. Усю підготовчу діяльність активно обговорювали і кожен крок робили після спільного рішення. Впевнений, глядачі переконалися, що вечір підготовлений на високому рівні. Учасниць добирали за такими критеріями: статус студента, параметри тіла, зовнішність, уміння себе представити у виходах на сцену, розумові здібності. «Міс студентство Закарпаття – 2013» – це не просто 90-60-90, це значно більше. Із величезної кількості претенденток відібрали 14 красунь – представниць 8 вишів Закарпаття. Щодо наступного року, плануємо більший масштаб. Хочемо залучити представниць усіх вишів нашого краю та зробити акцент на суспільно-громадській активності учасниць. Інші деталі залишимо поки в таємниці».

Свято завершилося, а ми, глядачі, чекатимемо нового виступу красунь нашого краю.

Мирослава Зілинець, студентка відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416