«Медіавечорниці» на кафедрі журналістики  

01.11.2023
moderator

31 жовтня студенти й викладачі кафедри журналістики Ужгородського національного університету вже вдруге зібралися на «Медіавечорниці». Оскільки дата проведення збіглася з Геловіном, тематика заходу була відповідна. Незвичні костюми й грим, декорована аудиторія, а головне – насичена потужними виступами програма. 

До організації і проведення «Медіавечорниць» долучилося чимало студентів різних курсів. 19 направду цікавих виступів тривали майже дві години, проте результат того вартував:  кожен вихід артистів-медійників закінчувався гучними оплесками публіки. Не стримували своїх емоцій і викладачі, присутні в залі. 

Активними впродовж усього вечору були студенти першого курсу, які кілька разів зривали овації. Виконали танцювальні номери, пародію на виступ  Beyonce, декламували вірші, а ще підготували сценку про «Сімейку Адамсів». Не дивно, що першокурсники отримали нагороду за найкращі виступи – 10 додаткових балів до модуля. 

  

Другий, третій та четвертий курси також не пасли задніх і показали свої таланти: музичні виступи, танцювальні номери, моторошні історії, тематичні відео. 

Всі учасники й глядачі «Медіавечорниць» долучилися до створення неповторної атмосфери заходу і назавжди закарбували цю подію в історії кафедри.  

Ведучі заходу, студенти 5-го курсу Ліза Адженілок та Артур Логойда, розповіли про підготовку до «Медіавечорниць».

 «Як ведуча, я відповідала за сценарій: написання підводок до виступів, комунікацію зі всіма учасниками, а також розробку сертифікатів, які студенти мали змогу виграти у конкурсі. Загалом задоволена тим, як усе пройшло. Я дуже пишаюся, що саме на нашому факультеті навчаються такі талановиті й креативні студенти», – розповіла Ліза. 

Артур Логойда також поділився враженнями після «Медіавечорниць»: «Мета цього заходу – об’єднати студентів. Ми познайомилися одне з одним, побачили, хто і що вміє. І мені подобається, що подібні дійства відбуваються досить часто. Дуже круто, що в нас навчається велика кількість небайдужих і мотивованих студентів». 

Студент 4-го курсу, голова студентської ради філологічного факультету, Михайло Коштура підкреслив необхідність проведення подібних заходів: «Вже другий рік поспіль відбуваються «Медіавечорниці». Цьогоріч я брав участь в організації. Дуже цікаво було фіксувати закулісся і сам захід на камеру, але водночас я на деякий час відчув себе одним із глядачів, який не знає сценарій. Найбільше з усього мені сподобалася пісня і мінісценки першокурсників. Вірші також сподобалися. Деякі проймали до глибини душі. Це реально було круто!».  

 

Своїми враженнями поділилася й одна з найактивніших учасниць, студентка першого курсу Вероніка Товтин: «Підготовка тривала близько тижня, було доволі складно поєднувати навчання з репетиціями, але всі учасники надзвичайно старалися і прагнули показати найкращий результат. І в нас це вийшло. На початку було хвилювання, але після виходу на сцену – радість, щирість і суцільне задоволення від того, що задоволені глядачі. Насправді такі заходи дуже мотивують». 

Цьогорічні «Медіавечорниці» вдалися на славу. Усі причетні отримали порцію мотивації і позитивних емоцій. Активність студентів, чимало костюмів свідчать про зацікавлення заходом. Тож не дивно, що вечір талантів стає традицією кафедри, а медійники чекають його і наступного року. 

 

Олександра Борбуцька, Валерія Мельник, студентки 1 курсу кафедри журналістики 

Фото Михайла Коштури

 

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416