Лазертаг зближує?

12.12.2021
moderator

Студенти спеціалізації «Реклама і зв’язки з громадськістю» відвідали один із розважальних центрів Ужгорода  та пограли в лазертаг – тактичну спортивно-розважальну гру. Відтак створили рекламні тексти (дописи й сторіс у соціальних мережах) у рамках дисципліни «Копірайтинг», яку викладає докторка філологічних наук, професорка кафедри Галина Шумицька. Рекламники популяризували серед молоді таку рухову активність як альтернативу спорту.  

Найкращі роботи опублікують на сторінці в інстаграмі закладу, який рекламували студенти. Подали ідею провести заняття у такому форматі магістрантки-журналістки, працюючи в межах своєї дисципліни «Моніторинг і діагностика навчального процесу» (під керівництвом цієї ж викладачки).

Андріана Снарська, студентка 1 курсу магістратури, розповідає: «Дівчат було нескладно організувати. У межах дисципліни «Копірайтинг», гадаю,  для кожної з них цікава можливість зробити власний текст. Це не була якась нудна подія, на якій хочеться спати. Краще відчути позитивні емоції та досвід, погравши, ніж негативні – й написати брехливий копірайтерський текст».

Своєю чергою Г.Шумицька зазначає: «Наші магістрантки – великі молодчини! Той випадок, коли проводять моніторинг і діагностику навчального процесу в непростих умовах і мають відмінні результати. Давно вже спостерегла, що співпраця студентів старших і молодших курсів – на користь усім. Цього разу відпочили, розважилися й водночас гарно попрацювали, ще й експертну оцінку дістали. Про таке можна лише мріяти! Спасибі за прекрасно виконану роботу! Пишаюся Вами».

Важливо: молодь почула фахову думку щодо створення матеріалів подібного формату. Було й непогане заохочення – той, хто найкраще виконав завдання, дістав 15 хвилин-бонусів для гри.

Наталія Папп, другокурсниця спеціалізації «Реклама і зв’язки з громадськістю», наголошує: «Такий формат занять допомагає нам більше здружитися, пізнати одне одного. Через дистанційне навчання досі так і не було змоги це зробити. Я думаю, такі заходи сприяють навчанню, стимулюють щось робити. Це добра практика, створювали рекламу. Найкращі публікації підуть у світ, значно далі, ніж просто в наших акаунтах».

Спробувала себе в ролі рекламістки й Ксенія Григалашвілі, студентка спеціальності «Журналістика» Донецького національного університету ім. Василя Стуса. Нині навчається за обміном, ділиться враженнями: «У період сесії це те, що потрібно, аби розрядити атмосферу, зловити круті емоції. Мені здається, такий заклад потрібен у кожному місті, щоб нівелювати негатив, проживати якісне життя».

Як бачимо, ужнівці вміло поєднали відпочинок і практику, здобули новий досвід, багато позитивних емоцій і зблизилися в спілкуванні!

Тетяна Лесюк, студентка-магістрантка відділення журналістики

 

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416