Знаймо наших


Команда "А ШО?"

КВН допомагає відкрити таланти і здібності творчих людей. Ужгородська команда «А Шо?», заснована 2010 року, наразі ще не дуже відома в краї, але має амбіції і думає про перспективу. Складається з п’яти веселих та винахідливих дівчат: Олександри Балог, Ольги Півкач, Оксани Петах, Тетяни Хоми та Андріани Якубик, яка і є організатором команди.

До речі, Андріана Якубик та Олександра Балог цьогоріч вступили на відділення журналістики УжНУ. Щодо інших дівчат, то Тетяна Хома буде навчатись на українському відділенні нашого вишу, Ольга Півкач опановуватиме бухгалтерський фах, а Оксана Петах вступила на медичний факультет Ужгородського національного університету.


Капітан команди

Андріана охоче ділиться з нами спогадами про зародження команди: «2009 року ми з подругами вперше побувала на грі Закарпатської Ліги КВН. Ще тоді вирішила, що не хочу бути просто глядачем, адже набагато краще й цікавіше стояти на сцені і веселити повний зал. Через рік ми зібрали шкільну команду, яка отримала назву «А Шо?». Спочатку виступали тільки на шкільних святах. Склад команди часто змінювався. Тепер ми ось у такому складі.

Наприкінці 2010 року ми спробували зіграти на фестивалі шкільних команд КВН. На жаль, програли, але це не дуже нас засмутило, бо ж на своїх помилках треба вчитися. У 2011 році ми знову виступали на цьому конкурсі й показали вже зовсім інший рівень підотовки. Ось так і почалось нaше захоплення КВНом».


Команда "А ШО?"

У народі побутує думка про те, що КВН – це пуста трата часу, що з нього ситим, одягненим, взутим не будеш. Але ж мільйони відомих людей починали свою кар’єру саме з КВНу. До прикладу, той же Володимир Зеленський, актори, співаки, одне слово, знаменитості.

Вигадування жартів – це досить складний і тривалий процес, який вимагає великих зусиль і залізних нервів. Дівчата вдаються до всіляких способів: грають в ігри, які сприяють створенню смішних мініатюр, розігрують 15 разів одну і ту ж ситуацію – і на 15-ий раз обов’язково виходить смішно.

Звичайно, багато смішних історій підказує саме життя. Але КВНниці завжди пам’ятають, що не обов`язково зможе розсмішити глядача те, що їм самим видається смішним. Тому до всього підходять творчо.

Діана Фуско, студентка відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416