Добре там, де нас нема. А ми є всюди :)


Ірина Левіна

7 лютого у кафе-музеї «Під замком» відбувся літературний вечір, котрий зібрав чимало охочих поділитися власними поетичними роздумами. Серед 12 учасників було і 3 студентів відділення журналістики: Ірина Левіна, Марічка Черничко та Роман Ялч. Отже, у стінах Снеку лунала поезія та проза, а ще присутніх розважав гурт «Точка кипіння».


Гурт "Точка кипіння"

Роман Ялч: «Взагалі-то я не відвідую літературні вечори і не є членом жодних спільнот поетів чи літературних клубів. Тож фактично, незважаючи на активну творчу діяльність протягом останніх декількох років, на літературний вечір як поет потрапив уперше. Будемо вважати це своєрідним дебютом. Ще й так трапилось, що довелося відкривати вечір. Атмосфера була дуже гарною: домашньою та затишною. Шкода, що не всі могли сісти за столики. Не думав, що такого роду вечори збирають таку велику купу саме молодих людей, студентів».

Юлія Дуб: «Літературний вечір "Поезія – це музика душі" пройшов на ура! У маленькому та затишному кафе-музеї "Під замком" не було місця. Навіть стояти було тісно. Послухати творчі доробки 12 молодих письменників та гурту "Точка кипения" прийшло понад сто поціновувачів творчості. Це ще раз доводить, що Ужгород – це місто талановитих людей і нам є чим пишатися».

А від себе ще додам, що наші студенти встигають усюди, на те ми і є майбутніми журналістами 🙂

Марія Чаварга, студентка відділення журналістики
Фото Габріелли Руденко

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416