Сьогодні наша Юля Дуб змагатиметься за звання "Кращий студент Закарпаття"!

29.11.2012
zoya


Юлія Дуб - учасник конкурсної програми "Кращий студент Закарпаття"

Із нагоди Міжнародного дня студента Всеукраїнська молодіжна організація «Студентська республіка» спільно зі Студентською радою Закарпатської області при Управлінні освіти і науки Закарпатської ОДА проводить Конкурсну програму «Кращий студент Закарпаття». Прийти на кастинг мали змогу всі охочі й зацікавлені студенти, які вірять у себе і хочуть реалізувати себе в житті. Після відбору залишилися найкращі, серед яких і наша Юлія Дуб – студентка четвертого курсу відділення журналістики.

"Все найкраще стається несподівано", – каже Юля, адже на кастинг потрапила випадково, коли прийшла підтримати подругу при реєстрації. Та коли потрапила у ряд кращих, зрозуміла, що хоче перемогти. Адже не кожен день ти маєш можливість позмагатися за титул "Кращого студента". Юля вірить у власні сили і сподівається на підтримку друзів і знайомих, але каже, що перш за все хоче виправдати свої знання, гідно представити свій університет і рідну кафедру.

Переможець конкурсу отримає іменну стипендію голови Закарпатської ОДА, цінні призи та можливість представляти Закарпаття у конкурсній програмі «Кращий студент України». Учасники конкурсу отримають заохочувальні подарунки.

Конкурсна шоу-програма "КРАЩИЙ СТУДЕНТ 2012" відбудеться в залі ПАДІЮНу 29 листопада. Початок о 19:00.

 

Мирослава Турок, студентка відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416