Сміх та й годі!

22.04.2013
zoya

Що не кажіть, а квітень – найвеселіший місяць. В Ужгороді на 30 календарних днів припадає щонайменше 5 днів сміху. Перший – це, звичайно, 1-е квітня, а от другий, третій, четвертий та п’ятий нам дарує КВН: з 16 по 19 квітня КВН-ники продовжували всім охочим життя запальними жартами, смішними костюмами та несамовитим артистизмом. А ще допомагали схуднути, бо ж, як відомо, всього 1 хвилина сміху дорівнює сорока п'яти хвилинам фізичних вправ. У п’ятницю, 19 квітня, відбувся основний етап боротьби за вихід у Фінал Кубку.

Сміх без причини – ознака відмінного настрою. З цього і почався фінальний концерт КВНу. Ще навіть не вийшовши на сцену, команди чули підтримку залу й за кулісами: звідусіль лунав нестримний сміх, аплодисменти і вигуки.

 

Під час гри

Змагалися 9 команд: "Темна Конячка" (під цією назвою об’єднались журналісти УжНУ – єдина команда, яка правильно ставить наголос у слові «випадок»), "Медсестра Тамара" (медики УжНУ, які веселять досить специфічним гумором про смерть і трупи ), "Без мандата" (юрфак УжНУ - найкреативніші учасники, які змогли своїми руками зі звичайного матрасу зробити щось, дійсно схоже на кактус), "Оркестр Миши Гоголя" (команда, яка всю гру дзвеніла пляшками з-під коньяку, можливо, це допінг?), "FiFa" (фізфак УжНУ, які дійсно змусили всіх реготати навіть без костюмів, танців і співів), «Спокойная атмосфера» (ігрова поведінка команди зовсім не відповідає назві!), «Нас никуда не взяли» (у фінал їх, на жаль, теж не взяли, як-то кажуть, «Як корабель назвати…»), "МОШ" (незважаючи на те, що повна назва звучить «Мы ошиблись», з вибором пісень, а головне, вокаліста, вони точно не помилились), "Freddie Mercury" (Queen) (це команда, яка змусила більшість глядачів зайти у «Вікіпедію» і пошукати, хто ж такий цей Меркурі). Десятою командою поза конкурсом виступила дівоча збірна випускниць "ВУЗВ" під назвою "Встреча выпускников" (для дівчат це був просто ще один привід одягнути свою випускну форму).

Приємною несподіванкою для всіх глядачів стали ведучі Кубку. Маленькі Женя Попов та Данік Помфюк професійно впоралися зі своєю роллю. Члени журі жартома підмітили, що молоді і талановиті скоро посунуть Миколу Анброха. Самі ж хлопці про свій дебют на сцені розповідають: "Нас повідомили за 2 години до гри. Звісно, хвилювались дуже сильно, адже не хотілось підвести старших колег. Сподіваємось, що все вдалося!"

За рішенням журі, у фінал (який відбудеться восени) вийшли 4 команди:

"Freddie Mercury" – 7 голосів,
"Оркестр Миши Гоголя" – 6 голосів,
"Без мандата" та "FiFa" – по 3 голоси. 

Марина Федчик

Одна з членів журі Марина Федчик зізналася: "Я всегда всех люблю. Игры просто замечательные! Девченки из команды «Темная конячка» меня удивили, одарили и повеселили, но, как по мне, "Freddie Mercury" были лучшими, приятно, что они пытаются привить что-то хорошое молодому поколению. Все молодцы! Все!»

За кулісами завжди весело, але на сцені ще краще, – переконана Олександра Артюхіна, представниця команди «Нас никуда не взяли»: «Мені дуже сподобалась гра. Адже тепер я взяла в ній участь, а не провела весь час за сценою. Коли люди заходяться від сміху завдяки вам, це ж чудово, і потім, це як наркотик: чим більше сміються, тим більше хочеться їх смішити».

Олександра Артюхіна

Закарпатська ліга КВН вже спланувала літні ігри. Отже, за літній кубок будуть боротись команди, які грали у півфіналах чемпіонату та не ввійшли у фінал. Це: "Хватило не Фантазии" (Мукачево), "220 на всіх" (Житомир), "Збірна Ч" (Черкаси-Чорнобай), "Сборная причуд Фрейда", "Шило на мыло" (ЗакДУ)"А шо?!" (ЗОШ №7), "Чем не люди" (ЗакДУ) та "KEVIN" (УТЕІ КНТЕУ).

Ось так завершилися цьогорічні весняні ігри КВН. Підсумки підбиті. Заряджаючи позитивом та драйвом, постаючи перед глядачами кожного разу в іншому образі, костюмі і настрої, чотири дні підряд КВН-ники дивували і змушували сміятись безперестанку. Скільки людей житимуть довше! Причому з добрим настроєм!!!

Діана Коцак, Олександра Туранова,
студентки відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416