Наші кавеенять! Підтримаймо!

13.04.2013
zoya

16–19 квітня з 19 години у Падіюні відбуватимуться ігри третього туру Закарпатської ліги КВН. Чемпіонат складатиметься з трьох півфіналів, переможці яких потраплять до фіналу і однієї кубкової гри.


На сцені

1 гра (16 квітня) — «Сборная причуд Фрейда», «Вхід у змінному взутті» (гімназія), «Сборная Ч» (Черкасы-Чернобай), «Кино» (Мукачево);

2 гра (17 квітня) — «БезУмная Молодежь» (Мукачево), «Хватило не фантазии» (Мукачево), «Чем не люди» (ЗакДУ), «А шо?» (школа №7);

3 гра (18 квітня) — «220 на всех» (Житомир), «Шило на мыло» (ЗакДУ), «Марина Степановна», «KEVIN» (УТЕІ КНТЕУ);

Кубок (19 квітня) — «Медсестра Тамара» (медфак УжНУ), «Темна Конячка» (журналісти УжНУ), «Без мандата» (юрфак УжНУ), «Оркестр Миши Гоголя», «FiFa» (фізфак УжНУ), «Freddi Mercury (Queen)», «Спокойная атмосфера», «Нас никуда не взяли», «To Dublin» (економічний, географічний, «ІТФ»УжНУ, «Ми О-Шиблися».


Андрій Мошкола

Про цьогорічні змагання розповів один із учасників команди «To Dublin» Андрій Мошкола (студент економічного факультету):

«Закарпатській лізі КВН уже 16 років. Завдяки злагодженій роботі команди «Закарпатка» є однією з найкращих ліг КВНу в Україні. Наші команди дуже успішно виступають і в інших лігах, і перемагають, але вони, як правило, не грають в кубку. Але ми інтенсивно готуємося, обмінюємось ідеями, пробуємо розіграти людей і дивимось, смішно це чи ні. Якщо дивитися на конкурсний аспект гри, думаю, пройти у фінал у нас шансів мало, але ми не зациклюємось на цьому, хочемо самі отримати задоволення від гри, і принести його глядачу. І взагалі, ми як «одна сімейка».

 

 


Каріна Лайкун

В обласному Чемпіонаті КВН гратиме і жіноча команда «Темна Конячка», капітан якої Каріна Лайкун зауважила:

 


«Наша команда грає вже другий сезон у Закарпатській лізі КВН. Цього року ми поборемося у півфіналі Кубку за путівку у фінал. Основна наша мета – довести, що дівчата теж уміють жартувати, адже весь текст пишемо самостійно. Поки «Темна Конячка» – новачок ліги, але здобути омріяний кубок, звичайно, дуже хочеться! Головне – вірити у себе і свою команду!»

 

В списку аж 10 команд, значить, все буде дуже динамічно, напевно, 3 конкурси: фристайл, розминка, і в день гри скажуть тему імпровізу. Ціни на квитки такі самі, як і на чемпіонат, − 25 гривень, але можна взяти і наперед у команд-учасниць за 20 гривень.

Має бути круто! Приходьте, посміємося разом!

 


Мирослава Зілинець,

студентка відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416