Кращий студент-2011

04.12.2011
zoya

 

Цьогоріч у конкурсі, що вже втретє проводився в Ужгороді, взяли участь 8 осіб, серед яких дві студентки нашого, філологічного, факультету:

Тетяна Алмаші (МДУ, економічний ф-т, менеджмент невиробничої сфери, 3 курс);
Марія Бовдрич (УжНУ, філологічний ф-т, словацька філологія, 2 курс);
Марія Дем’яник (УНЦ КНТЕУ, менеджмент, 3 курс);
Віталій Попович (УжНУ, ф-т суспільних наук, політологія, 4 курс);
Михайло Фазекаш (ЗакДУ, ф-т міжнародних відносин, країнознавство, 4 курс);
Йосип Чава (Коледж культури і мистецтв, естрадний вокал, 3 курс);
Марія Черничко (УжНУ, філологічний ф-т, журналістика, 4 курс);
Ернест Самсончик (УжНУ, географічний ф-т, туризм, 3 курс).

Оцінювали студентів, визначаючи найкращого, Віталій Ерфан, Василь Телеп, Ростислав Буланов, Вікторія Рижова, Василь Ябрик, Валерій Пацкан та Софія Курта.

Учасники представляли себе за допомогою слайд-шоу з власних фото, відеорекомендації довіреної особи, коротенького інтерв’ю, яке з кожним конкурсантом ведучі проводили прямо на сцені, і, звичайно, «власного коника» – найголовнішого і вирішального номеру.

Кожен йшов до перемоги по-своєму, але старалися, безперечно, усі.

Оригінально показали себе обидві наші студентки: Марічка Черничко та Марійка Бовдрич. Першою мала змогу представити себе і свій «коник» словакістка. Під час інтерв’ю трималася дуже впевнено, із захопленням розповідала про улюблені заняття, про те, як їй подобається допомагати людям. Глядача підкорила голосом: заспівала аж дві пісні. Другу попросила дозволу виконати поза конкурсом: це - слова з її улюбленого вірша, які вона сама поклала на музику. Співала дівчина акапельно.

Журналістська ж Марічка захопила глядача на всіх рівнях сприйняття: слуховому, зоровому і чуттєвому. Після короткого інтерв’ю розпочала справжнє міні-дійство: спочатку зіграла ліричну мелодію на фортепіано, потім продовжила виступ декламацією власного вірша (поки дівчина читала, позаду неї пара супроводжувала зміст висловлюваного танцем). Трималася дуже впевнено і змогла переконати багатьох у тому, що саме вона є найкращою.

У фінал вийшли троє – Тетяна Алмаші, Марія Бовдрич та Йосип Чава, які мали рівну кількість голосів. Проте судді врешті-решт надали перевагу панові Чава. І хоч увесь зал прямо-таки ревів «Ма-рі-чка! Ма-рі-чка!», останнє слово журі було непохитним.

Варто зазначити, що наші студенти брали участь не лише у самому конкурсі, а й у його організації, зокрема студентка 4-го курсу відділення журналістики Олександра Артюхіна:

«Мені дуже подобається ідея «Кращого студента»: таке цікаве й багатостороннє шоу! Глядачі могли весело провести час, а для самих учасників було багато стимулів. Призи, як матеріальне заохочення, отримали усі учасники, а переможцю дістався нетбук і губернаторська стипендія. Ну і, звичайно ж, задоволення для душі - нові знайомства, веселі репетиції, цікаві люди… Маса емоцій!

До організації "Кращого студента" безпосередньо долучилась вперше, разом зі СтудРеспублікою та Закарпатською Лігою КВН. Непростою була ситуація з квитками, оскільки не дуже багато людей виявили бажання прийти (хоча дарма, 20 грн. – невисока ціна, а захід справді цікавий і вартий відвідання!). Виходить, що зорганізувати було важко саме глядачів, а от зі співорганізаторами та учасниками було досить легко: це все веселі, креативні люди. Мені було приємно і весело стати частиною такого собі «маленького життя», бути причетною до такого цікавого заходу!».

Щиро сподіваємося, що у «Кращому студенті-2012» знову виявлять бажання брати участь студенти філфаку, а ми з радістю прийдемо їх підтримати. І тоді вже перемога стовідсотково буде наша!

Ірина Левіна,
студентка 3 курсу відділення журналістики.
Фото: Сергій Денисенко.

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416