«Хто керує світом? – Дівчата!»

06.12.2011
zoya

 

Саме таким треком Бейонсі розпочалося дефілювання претенденток на корону Міс філологічного факультету ’2011. Обирали першу красуню філфаку цього вівторка, 6 грудня, у рамках святкування Дня першокурсника.

Кого ж не зачарує красуня у діловому вбранні? Мрієте про Францію? Французька романтична пісня, дівчата в пальтах та кокетливих капелюшках – дефіле «Осінній шарм». Це тільки частина того, що відбувалося під час конкурсу краси серед семи представниць українського, російського, словацького відділень та відділення журналістики філологічного факультету: Анна Малахова, Наталія Павлик, Олександра Туранова, Мирослава Ясінко, Андріана Баран, Діана Коцак та Наталія Йолич замагалися за титул Міс.

«На філфаці навчаються найгарніші дівчата!», – стверджує Юрій Михайлович Бідзіля, декан філологічного факультету. Та й справді, усі учасниці виглядали гідно, тож результат для багатьох був неочікуваним. Але про це трохи пізніше.

Відповідальність за складне рішення обрати першу красуню факультету лягла на плечі суддів, якими цього разу були Андріана Завадяк (голова профкому УжНУ), Петро Мацак ("Mister Model International ’2010", представник One Models Agency), Віталій Ерфан (начальник управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації), Володимир Твердохліб (фотограф), Валерій Пацкан (голова Закарпатської організації партії «УДАР»).

Дитяча гра в шахи перетворилася на справжнє протистояння білого та чорного: шахове дефіле дівчат в біло-чорних сукнях спонукало всіх затамувати подих і, не відриваючи погляду, стежити за перипетіями на сцені.

Та ось завершився останній вихід дівчат, який оцінювали судді, й тепер уже глядачі обирали дівчину, яка, на їх думку, гідна найоб’єктивнішого титулу – «Міс глядацьких симпатій». Ведучим було складно. Перевага між двома фіналістками, яких найбільше підтримував зал, та Мирославою Ясінко (переможницею) була незначною. Та все ж здобула її Мирослава, яку до того ж обрали «Міс Дружба».

Окрім конкурсу, усі першачки представляли свій курс гумористичною шоу-програмою. А між виходами дівчат співали, танцювали та показували акробатичні номери студенти філфаку та інших факультетів. Так, з піснею виступила золотий голос нашого факультету – Марія Бовдрич. Публіку добряче підігрів й виступ команди КВН «От Фонаря».

Під руку з хлопцями в смокінгах виходили по черзі на завершальний вихід красуні у вечірньому вбранні. Блиск суконь та чарівна музика вже не могли вплинути на рішення суддів.

Тож після виходу кожна з учасниць отримала стрічку одного з неофіційних титулів: «Міс Фото» – Коцак Діана, «Міс Грація» – Малахова Анна, «Міс Елегантність» – Туранова Олександра, «Міс Стиль» – Баран Андріана. Титул «Міс One Models», яку обирав Петро Мацак, отримала Наталія Йолич.

Напружений момент: вирішується, кого ж таки цього року визнають найкрасивішою?

Тож другою віце-міс стала Наталія Павлик, на крок ближче опинилася Наталія Йолич із стрічкою «Перша віце-міс». І, нарешті, переможницею стає струнка смуглявка з великими карими очима Мирослава Ясінко – цьогорічна Міс філологічного факультету. Її збентежений погляд дає зрозуміти, що на перемогу дівчина не очікувала. «Для мене це виявилось справжньою несподіванкою! Та, безперечно, я дуже задоволена таким результатом. Після конкурсу всі мене вітали, було дуже приємно», – розповідає згодом володарка корони.

На цьому свято не завершилося. Усі охочі мали змогу продовжити святкування під ритми дискомузики у «Фантомі».

Галина Михайлова , студентка відділення журналістики

 


Фоторепортаж зі свята

(клікніть мишею на зображенні)

 

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416